Çok Satanlar

Pod Mod 

sayfa başına
Gösterilen 121 - 240 ile 266 arasındaki öğeler
Gösterilen 121 - 240 ile 266 arasındaki öğeler
Elektronik Sigara Nedir? 
   

Basitçe E-sigaraya, normal sigara içiyormuşsunuz gibi hissettiren, fakat sigaradan katbekat zararsız olan, sigara alternatifi bir ürün diyebiliriz. Sigara içmeyi bırakmak isteyen insanların sıkça seçtiği bir yöntemdir. Elektronik sigarada bulunan bölümler kısaca şunlardır; batarya, atomizer, likit deposu. E-sigaraya harcadığınız para, sigaraya günlük harcadığınız paradan epeyce azdır. İçinde bulunan likidi düzenli olarak yenilemeniz hariç yapmanız gereken hiçbir şey olmayışı; Elektronik sigarayı, kullanımı kolay bir alternatif yapar. Hem içindeki içerikler bakımından, hem de kullanım kolaylığı açısından sigaranın önündedir. Sağlık araştırmalarına göre, elektronik sigara normal sigaraya göre %95 daha sağlıklıdır. Parçaları kısaca ; Coil, atomizer, batarya ve kartuştur. E-sigaranın çalışmasını sağlayan şey bataryadır; atomizer likidi ısıtarak onu buharlaştırır. Kartuş ise likidin depolandığı bölgedir. pmturkey.net üzerinden dilediğiniz, size göre uygun bulduğunuz ve cihazınızla uyumlu olan parçaları, kitleri ve size güzel gelen aromalardaki likitleri satın alabilirsiniz.

Elektronik Sigara Hakkında Neler Bilmeliyiz?
   

Geçtiğimiz yıllarda sigarayı bırakmak isteyen insanların çokça yöneldiği E-sigara kullanımı çok büyük artışlar göstermiştir. Bunun için ana sebep olarak E-sigaranın, normal sigaradan katbekat zararsız ve temiz olmasını gösterebiliriz. İçerisinde bulunan nikotin oranının normal sigaralara göre de oldukça az olduğu araştırmalarla kanıtlanmıştır. Bu araştırmada içerisinde sigara benzeri zararlı maddeler bulunmadığı da eklenmiştir. E-sigara bütçeniz açısından da size destek olarak sigaraya ödediğiniz paranın 5 de 1 ini ödemenizi sağlayarak size tasarruf ettirir. Yanı sıra, normal sigaranın en kötü yanlarından olan ve içildiğinde meydana gelen zararlı zift ve katran gibi maddeler elektronik sigaralarda bulunmamaktadır. Bu nedenle elektronik sigara, sigaranın zararlı ve negatif etkilerinden korunmak isteyen kişiler için gayet uygun bir tercihtir. Sizin için doğru olan likiti bulmak E-sigaradan alınacak verimi belirlemede en önemli unsurlardan biridir. Bu likit tercihi günlük hayattaki sigara tüketiminize ve hoşunuza giden aromalara göre değişiklik gösterir. Burada belirleyici unsur normalde günlük tükettiğiniz sigara, yani nikotin miktarıdır.

Elektronik Sigara Likiti Nedir?
   

Elektronik sigaranın içinde bulunan atomizerin içindeki teller kartuş kısmındaki likidi ısıtır ve bu sayede fazla ısınan likit buhar haline geçer ve dışarı güçlü bir buhar üflersiniz. Kullandığınız likidin çeşidine bağlı olarak değişik aromalar tadarsınız. Ayrıca likit türüne göre E-sigaranın boğazda yarattığı hissiyat, boğaza vurumu ve buhar gücü de değişir. Bu yüzden likit satın almadan önce likidin E-sigaranıza uygun olduğundan emin olmalısınız. Belirtmemiz gerektiği üzere, ülkeye illegal yollar ile sokulmuş kaçak likitler cihazınıza ve en önemlisi size zarar verebilir. Likit içerisinde bulunan maddeler nikotin, propilen gliserin (PG), gül yağı, aroma ve bitkisel gliserin (VG) dir. Likidin içerdiği nikotin miktarı, kişinin normal hayattaki sigara tüketimine göre farklılık gösterebilir. Mesela bir sigara tiryakisi için düşük miktarda nikotin içeren likitler yeterli olmaz ve istenen etkiyi göstermez veya daha yoğun bir tat almanıza da yol açabilir. Bu nedenle elektronik sigaradan verim alınmak isteniyorsa, nikotin oranı dikkatle seçilmelidir. Sigarayla karşılaştırıldığında elektronik sigaralar çok daha az nikotin oranları içerir. Propilen gliserin ve bitkisel gliserin; buharın kuvvetini, elektronik sigaranın boğazda yarattığı hissi ve depolama süreci gibi değişkenleri etkiler. Propilen gliserin şeffaf, yoğun olmayan ve tat içermeyen bir likit türüdür. Asıl kullanım alanı kozmetik ve gıdadır ayrıca kullanıcıya herhangi bir etkisi yoktur.  Bitkisel gliserin yapı olarak daha yoğun ve tatlı bir biçimdedir. Ayrıca Bitkisel Gliserin medikal ve gıda sektöründe sık sık kullanılır. Fakat boğazda yarattığı hissiyatın daha yoğun olmasını istiyorsanız, boğaza vurumu daha sert olan ve saf bir tat veren Propilen gliserin içeren likitleri tercih etmenizi öneririz. Fakat E-sigaradan beklentiniz daha tatlı, aromatik bir tat ve güçlü bir buhar ise VG içeren likitleri size önerebiliriz. Size en uygun özelliklerde olan likitleri pmturkey.net üzerinden yapacağınız basit bir arama ile saniyeler içerisinde bulabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz markaya da pmturkey.net üzerinden ulaşabilirsiniz. Sitemizdeki tüm ürünler gerçektir. Eğer başka bir siteden alışveriş yaparsanız likitlerin bandrol ve kilit kısmının olup olmadığını sorup ve emin olup satın almanızı öneririz.

Elektronik Sigaranın Tarihi Nedir?
   

E-sigaranın geçmişi çok da uzak bir tarihe dayanmıyor. Kayıtlara göre ilk bulunduğu tarih 2003’tür. E-sigarayı geliştiren kişi ise Çin’de yaşayan bir eczacı Hon Lik’tir. Hon Lik üniversitede tıp üzerine eğitim almıştır. 2001 de, e-sigara prototipi çalışmalarına başlamıştır. Lik’in ilk çalışmaları ultrason ile yoğunlaşma üzerinedir fakat bu çalışmanın sonucunda çıkan buhar tanecikleri gereğinden fazla iri olduğundan, onları direnç kullanarak daha küçük hale getirir. Lik’in bu yöntemi işe yarar, ancak bu yöntem ile üretilmiş E-sigaraları, taşıması zor ve ağır olduğu kanaatine varır. Daha sonra ölçüleri daha ufak olan E-sigaralar üretmeye karar verir. En sonunda ise, tadının sigaraya benzer olması için içerisine bazı maddeler koyar. Lik, Çin’de E-sigaranın patentini alıp, e-sigaranın adını ilk kez duyurduğunda yıl 2003’e gelmiştir. Daha sonra ise e-sigarayı, sigaraya daha da benzetmek adına ‘frekans sistemi’ adında bir sistem geliştirir. Bu sistem, kişiler ne kadar hızlı buhar çekerse, o kadar fazla buhar ortaya çıkarmayı sağlar. Avrupa’daki ilk kullanımı ve üretimi 2006 yılında gerçekleşir ve ülkemize de Avrupa’dan 2 yıl sonra 2008 de giriş yapar. Aynı sene Dünya Sağlık Örgütünün açıklamasına göre elektronik sigaraların sıradan sigaralara göre daha zararsız olduğu anlaşıldı. Ülkemizde elektronik sigaranın yasallaşması 2009 yılını buldu. Fakat ne yazık ki birtakım ülkeler elektronik sigara satışına kısıtlamalar getirmiştir. Artık elektronik sigaralar yapı değiştirerek bataryalı sisteme geçmişlerdir. Gün geçtikçe gelişen elektronik sigara sektörü eskisinden daha geniş bir seçim yelpazesine sahiptir. Elektronik sigaraya talep son birkaç yılda çokça artmıştır.

Elektronik Sigarayı Kim Buldu?
   

E-sigaranın çok köklü bir mazisi yoktur. Yaklaşık olarak 20 yıllık bir tarihe sahiptir. Elektronik sigarayı ilk icat eden kişi 1951 doğumlu Hon Lik’dir. Hon Lik, Lianoning Koleji Tıp Fakültesi’ni 1982’de bitirmiştir. Yaşamı boyunca bir çok farklı buluşa imza atmış ve gayet başarılı bir akademik kariyere sahip olan Hon Lik, ilk elektronik sigarayı 2003’de icat etmiştir

Elektronik Sigara Modelleri Nelerdir?
   

Elektronik sigaraların belli başlı modelleri bulunmaktadır. Kalıcı olarak sigarayı bırakabilmek için E-sigarayı zoraki olarak değil, keyif alarak içmeniz gerekiyor. Likit seçimi alacağınız tatmin duygusunu belirleme bakımından en önemli noktadır. Bu yüzden kendi zevkinize uygun aroma ve yapıdaki bir likit seçmeniz, E-sigaradan alacağınız verimi maksimum seviyeye çıkartır. Elektronik sigaraların pil, aroma, tank yapısı, marka gibi değişkenleri vardır. Dilediğiniz özelliklerdeki elektronik sigara likidini pmturkey.net’den kolay bir arama yaparak bulabilirsiniz. Likitlerin yoğunluk seçenekleri ise sırasıyla 3, 6, 9, 12mg’dır. Tank türleri ise RBA ve RTA şeklindedir. Fakat dilerseniz tank dışında farklı yapı seçenekleri de mevcuttur. Bu seçenekler sigara ve kalem modelleridir. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak bu modelleri de tercih edebilirsiniz. Sigara türü kaleme göre daha ince yapıdadır. Kalem modelinin ebatları ise tank ve sigara arasında bir ebattır. Eğer çok fazla sigara tüketen bir bireyseniz, tank modellerini tercih etmeniz sizin yararınıza olur çünkü sigara ve kalem modeli daha hafiftir. Modelleri Bitkisel ve Propilen gliserin miktarlarına göre de seçebilirsiniz. Bitkisel gliserin bazlı likitler buhar üretimini arttırır ve daha yoğundur. Propilen gliserinin yoğunluğu ise daha azdır; tadı daha berrak ve saftır. Propilen gliserinin boğaza vurumu daha sert hissedilir. Propilen gliserin daha az yoğun olduğundan depolaması da bitkisel gliserin ile karşılaştırıldığında daha kolaydır. Bu özellikleri göz önünde bulundurarak kendinize en uygun likidi sitemizden bulabilirsiniz. Bu özelliklerin yanı sıra likitlerin aroma açısından da zengin bir seçenek havuzu vardır.

Ciğer Çekimi ve Boğaz Çekimi Farkları Nelerdir?
   

E-sigara tiryakileri iyi bilirler ki, Elektronik Sigaralarda iki farklı çekim türü yapılan cihaz türü vardır. E-nargile atomizerleri, genellikle ciğer çekimi için elverişli olan özel üretim atomizerlerdir. Bu atomizerler tarafından içinize ciğer çekimi yöntemiyle çektiğiniz buhar ciğerlerinize herhangi bir rahatsızlık hissettirmez. Fakat sigara içimi atomizerler, boğaz çekimi için daha özel olarak yapılmıştır. Boğaz çekimi sigaraya daha yakın bir hissiyat verir.

30.000’i aşkın müşterisi ile Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren pmturkey.net size en kaliteli elektronik sigara hizmetini en uygun fiyatlardan ulaştırır.

Elektronik Sigara Fiyatları Nedir?
   

E-sigaraların ücreti yukarıda belirtmiş olduğumuz özelliklere bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Atomizerin türü, batarya boyutu, likit, marka ve daha birçok değişken bu ücreti belirlemede rol oynar. E-sigara setinin içerdikleri, garanti kapsamları, kullanılabilirlik süresi, kaç birim buhar verebildiği de bu etkenlerden bir kaçıdır. E-sigara ücretleri bu değişkenlere bağlı olarak farklılık gösterir. Bir fiyat ortalaması vermemiz gerekirse minimum 100 ve maksimum 700 türk lirası olarak bir aralık vermemiz mümkündür. Fakat uzun süreli kullanım için bir cihaz arıyorsanız; bu aralığın üst taraflarında bir ücret ödeyeceğinizi söyleyebiliriz. Kendi ihtiyaçlarınıza en uygun olan elektronik sigarayı sitemizden filtreleri kullanarak arayıp bulabilirsiniz. Çünkü doğru elektronik sigarayı bulmak ilk ve en önemli adımdır. Eğer sizi tatmin edecek doğru elektronik sigarayı bulamazsanız elektronik sigaradan istediğiniz verimi alamayabilirsiniz.

Elektronik Nargile Nedir?
   

Üretilen buhar miktarı normal Elektronik sigaralardan daha fazla ve yoğun olması nedeniyle E-sigara dünyasında büyük rağbet gören E-nargile mod cihazları hala yoğun ilgi görmektedir. Aslında E-sigara olarak üretilen elektronik nargileler, ürettikleri yoğun buhar sebebiyle nargile tiryakilerinin de ilgisini çekmiştir ve çok yüksek talep gösterilmiştir. Bu cihazlar ismini yüksek buhar üretim kapasitesi yüzünden kullanıcılar tarafından ‘E-nargile’ olarak almıştır çünkü çıkardığı buhar nargile ile aynı yoğunluktadır. Ayrıca farklı farklı aromaların da çıkması ile beraber, Elektronik Nargile kavramı günden güne yayılmıştır.

pmturkey.net’den arama yaparak, dışarıda bir mekana çıkmadan veya nargilenin çilesi ile uğraşmadan evinizden, istediğiniz an nargile içmenin zevkine ulaşabilirsiniz. Genelde, Elektronik Nargilelerin kullanım ömürleri diğer E-sigaralara göre daha uzun olur. Bu aynı zamanda bütçenizi de rahatlatır. Ayrıca kısa süre içinde bozulmayacağı için sizi olası dertlerden de kurtarır. Öyle ki E-nargilelerde geleneksel nargilelerden daha çok aroma çeşidi vardır ve güç kaynağı pil veya bataryadır. Neredeyse çoğu meyve aromasını bizlere sunan E-nargile likitlerine bir bakış atarsak; Çilek, Elma, Vişne gibi birçok meyvenin aromasını içeren likitleri sitemizden en uygun fiyata ve garantili bir şekilde bulabilirsiniz.

Elektronik Nargile Atomizer ve Mod Cihazları
   

E-sigara sektörü oldukça geniş yelpazesi olan ve gün geçtikçe gelişmeye devam eden bir sektördür. Bu nedenle E-sigaraların birçok içim yöntemi ve modları ortaya çıkmıştır. E-sigaranın içinde bulunan atomizer, içim hissiyatını değiştiren temel ögedir. Cihazlar arasındaki fiyat farkının ana sebebi atomizerin türüdür.

Örnek olarak, nargile deneyimine çok yakın bir deneyim almak isteyen kullanıcılar, buna uygun bir atomizere sahip olmalıdırlar. Yani E-sigara atomizerinin farklı özellikleri, o E-sigaranın hangi içim tekniğine elverişli olduğunu da göstermektedir. Sonuç olarak elde edeceğiniz deneyimin E-sigara deneyimi mi yoksa nargileye benzer bir deneyim mi olacağını kullandığınız atomizerin türü belirler.

En İyi Elektronik Sigara Hangisi?
   

Elektronik sigara sektöründe çok fazla marka bulunmaktadır. Fakat bu sorunun cevabını hiçbir makale veya kişi yanıtlayamaz çünkü bu sorunun cevabı sizin seçimlerinize bağlıdır. İstediğiniz E-sigara nasıl?

Örnek olarak; markası smok olan E-sigaralar en başından beri daha fazla ilgi görmüştür. Smok Alien ve Smok AL85 en çok satan cihazlar olmuştur. Diğer bir en çok satan marka ise Vaporesso’dur, Vaporesso markasında en çok satan cihazlar Revenger serisi cihazlardır ancak bu cihazlar büyük cihazlardır. Daha az buhar kapasitesi ve daha küçük cihazlar isteyenlere ise Swag önerilmektedir. Daha birçok yüksek satış sayılarına ulaşmış E-sigara markası vardır. Elektronik sigara tercihinde ilk seçim marka olmalıdır sonra ise cihazınızın gücünün (Watt) ne kadar olacağına karar vermelisiniz ve en sonunda ise E-sigaranızın tasarım ve rengine sitemizden daha önce uyguladığınız filtrelere göre aratarak karar verebilirsiniz. Sitemizden en doğru karara en kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Neden pmturkey.net ?
   

Neden pmturkey.net’den E-sigara almalısınız?

Bu soruya her müşterimizin kafasına takılacak bir soru olarak cevap vereceğiz. pmturkey.net tam tamına 3800 siparişte 0 şikayet alan; bu piyasadaki tek firmadır diyebiliriz. Yanı sıra pmturkey.net Türkiye’nin en çok likitini satan; bu sektörde güven ve hizmetin bir arada olduğu sayılı firmalardan biridir. Dilediğiniz platformdan, dilediğiniz an Canlı Destek ve Whatsapp’tan dahi istediğiniz saatte destek alabileceğiniz kurumsal bir sitedir. Canlı Destek hizmetimizde, müşterilerimizin sorununu çözme konusunda oldukça iddialıyız. Her müşterinin satın alım yaparken isteyeceği bu hizmeti sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz. Satın aldığınız her bir Elektronik Sigara, üzerinde seri numarası ile ve kapalı kutusunda geleceğinin garantisini veriyoruz. Sitemizde kesinlikle sahte, çakma, tahrip olmuş, hasar görmüş, hatalı ve yırtık ambalajlı ürün satışı yapılmamaktadır. Bunu Instagram sayfamızdaki referanslarımızdan, adımıza hiç şikayet olmamasından anlayabilir ve gönül rahatlığıyla bizden alışveriş yapabilirsiniz. Sizler de internetten güvenli ve gönlünüz rahat bir şekilde Elektronik Sigara satın almak istiyorsanız sitemizden işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. pmturkey.net.com 7/24 hizmet vermekle beraber aynı gün kargo ve kapıda ödeme imkanlarını da müşterilerine sunar.

Pod Mod Teknolojisi

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, keyifle tüttürdüğümüz sigaralarımızdan zararsız ve keyfimizden ödün vermediğimiz elektronik sigaralara geçtik. Teknoloji bize, elektronik sigara alanında kolaylık sağlamaya devam ediyor. Artık elektronik sigara deyince akla tartışmasız pod mod elektronik sigaralar geliyor. Göz alıcı tasarımıyla kullanımı ve taşıması çok kolay olan pod sistem, eski nesil elektronik sigaralara oranla yüksek performans sunuyor. Pod Modlarda artık doldurulabilir tankla ve atomizerle uğraşmak yok. Sadece kartuş var. Kartuşu takıp pod mod e-sigaranızı içiyor ve belli bir süre sonra da kartuşu yenisi ile değiştiriyorsunuz. Hepsi bu kadar. Pod Mod, size her yeni kartuşda kolaylık, aynı kalitede tat ve keyif sağlıyor.

Menu