Aspire Favostix Mini Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 347 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 347 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

695.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Aspire

 
Açıklama

ASPIRE FAVOSTIX Mini Pod, alüminyum alaşımdan oksidasyon ve püskürtme işlemiyle yapılmıştır. Üstün bir tat ve rahat bir boğaz vuruşu sunmak için ortaya çıkıyor ve lezzetli ve güçlü vapingi deneyimlemenizi amaçlıyor. ASPIRE FAVOSTIX MINI POD, 700 mAh dahili pil ve 40 dakika içinde tamamen şarj edilebilen Type-C hızlı şarj bağlantı noktası tarafından desteklenmektedir. Kartuş, 3,0 ML likit tutan şeffaf PCTG'den yapılmıştır ve sızdırmaz bir alttan kolayca ve hızlı bir şekilde doldurulabilir. ASPIRE FAVOSTIX Mini, ASPIRE Favostix Kartuş ile uyumludur, hem Salt Nikotin hem de freebase likiti destekler.

favostix mini renkler

Aspire Favostix Mini Pod gövdesi avucunuzun içine sığan kompakt bir boyuta sahiptir. Bu sürümde, Aspire vape şirketi düğmeyi kaldırdı, böylece diğer karmaşık işlemleri gerçekleştirmek zorunda kalmadan Auto Draw çekim modunu (sensörü emmek) tamamen kullanabilirsiniz. Ayrıca Favostix Mini gövdesi de parametre görüntüleme ekranı kullanmadığından çok fazla güç tüketmediği için kullanım süreniz de daha uzun olacaktır.

Artık çıkışı ayarlayamazsınız, böylece pilin dışarı itme kapasitesi ne olursa olsun - aksi takdirde "Bypass" çıkışı olarak bilinir. Pil şarjı düştükçe güç kademeli olarak azalabilir. Ateşleme düğmesi yoktur, bunun çekme aktivasyonu vardır, bu nedenle cihazın ateşlenmesi için ağızlığa nefes verin.

 

Paket İçeriği

1x ASPIRE FAVOSTIX MINI POD

1x ASPIRE FAVOSTIX KARTUŞ - 3ML

1x Type C Kablo

1x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 7

Menu