Aspire Flexus Q Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 745 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 745 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 14.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,490.00 TL

- +

Marka: Aspire

 
Açıklama

Aspire – Flexus Q Takımı

Aspire Flexus Q pod kiti, hızlı şarj özelliğine sahip dahili 700 mAh pille çalışan, ince ve kompakt bir yeniden doldurulabilir pod sistemidir. Kullanıcıya 3 güç seviyesi seçeneği hediye ederek, tercihlerinize bağlı olarak düşük, orta veya yüksek güç ayarlarında çekim yapabilirsiniz. 2 ml'lik yeniden doldurulabilir Flexus Q bölmeleri, iki varyantta mevcut olan AF serisi olan yeni bir Aspire bobin serisi ile uyumludur; 0,6 Ohm ağ (RDL) veya 1,0 ohm ağ (MTL) bobin.

Yeni başlayanlar için harika bir seçenek olan Flexus Q, aynı zamanda ince ve hafif çerçevesiyle harika bir seyahat arkadaşıdır. Aspire Flexus Q'nun küçük kasasında, Type-C USB üzerinden 3A hızlı şarj özelliğine sahip ve yalnızca 10 dakika içinde %0'dan %80'e şarj olan 700mAh dahili pili bulunur.

Flexus Q pod sistemi, otomatik bobin tanıma özelliğine sahiptir ve takılı bobine göre optimum güç seviyesini ayarlar. Güç seviyesini manuel olarak değiştirmek isterseniz, ateş düğmesine 3 kez hızlı bir şekilde tıklamanız yeterlidir; düşük = kırmızı, orta = mavi ve yüksek = yeşil. Cihazı çalıştırmak için, tek ateşleme düğmesine basarak gücü seçebilir veya etkinleştirmek için sadece nefes alabilirsiniz. Elektronik sigaranız üzerinde daha fazla kontrol için Flexus Q, daha gevşek veya daha sıkı çekim arasında ince ayar yapmanızı sağlayan ayarlanabilir bir hava akışı anahtarına sahiptir.

ASP yonga seti tarafından yönlendirilen Flexus Q bölmesinde yerleşik çok sayıda güvenlik özelliği vardır, böylece onu güvenle kullanabilirsiniz. Özellikler, fişe taktığınızda aşırı şarj korumasına kadar kullanırken fazla mesai koruması, kısa devre koruması ve aşırı ısınma koruması arasında değişir.

Değiştirilebilir sarmallara sahip 2 ml'lik yeniden doldurulabilir bölmeler kullanan Flexus Q, RDL soluması için 0,6ohm'luk ağda veya ağızdan akciğere soluma için 1,0ohm'de bulunan Aspire AF sarmallarını kabul eder. Her ikisi de tedarik edilir. Bölmeler, yan taraftaki silikon tıpalı bir bağlantı noktası aracılığıyla yeniden doldurulur ve kalan meyve suyu seviyeleri açıkça görülebilir.

Kutu İçeriği

Aspire Flexus Q Pod
Aspire Flexus Q Kartuş
0.6 Ohm Aspire Flexus Q Coil
1.0 Ohm Aspire Flexus Q Coil
USB-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 7

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu