Aspire Cyber G Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 425 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 425 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 8.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

850.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Aspire

 
Açıklama

Cyber G, fütüristik siber özellikleri ince ve zarif bir tasarımda birleştirir. 850 mAh bataryası sayesinde tüm gün dayanabilen sağlam ancak estetik Cyber G, hem görünüm hem de performans olarak sizi memnun edecek.

Hem taşınabilir hem de kullanımı basit bir cihaz isteyen kullanıcılar için Aspire Cyber G elektronik sigara kiti idealdir. Daha uzun vaping seansları, değiştirme ihtiyacını ortadan kaldıran yerleşik, yüksek kapasiteli 850mAh pili ile desteklenir. Doğru bir MTL (Ağızdan Akciğere) inhalasyonu üretmek için tasarlanmış gömülü sarmallara sahip iki adet 2 ml'lik Aspire TG kartuşu kite dahildir.

Hem düğme hem de inhalasyon aktivasyonu sayesinde, Cyber G'nizin manuel olarak mı yoksa sadece ağızlıktan hava çekerek mi çalışacağını seçebilirsiniz. Ek olarak, sizin için ideal buhar üretim seviyesini seçmenize izin veren üç güç ayarı vardır. 1.0 Ohm versiyonundan biraz daha fazla buhar ürettiği için 0.8 Ohm pod ile elektronik sigaranıza daha da hassas bir şekilde ince ayar yapabilirsiniz. Hangisini isterseniz, her ikisi de sigara hissi veren küçük bir buhar üretir.

Sağlanan iki TG bölmesinden birini cihazdan çıkarın, silikon tıpayı yan taraftan çıkarın ve tercih ettiğiniz e-sıvı ile tekrar doldurun.

Kutu İçeriği

Aspire Cyber G Pod
0,8 Ohm Aspire TG Kartuş
1.0 Ohm Aspire TG Kartuş
USB-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 7

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu