Aspire Flexus Stik Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 387 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 387 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 7.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

775.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Aspire

 
Açıklama

Aspire Flexus Stik, yeniden doldurulabilir kartuşu ve şarj edilebilir 1200mAh piliyle cep dostu bir cihazdır. Kompakt tasarım ve kolay yeniden doldurma, bunu yeni başlayanlar veya taşıması kolay bir cihaz arayanlar için mükemmel bir seçim haline getirir.

1200mAh pil, yumuşak (kırmızı LED), orta (mavi LED) veya sert (yeşil LED) ayar için üç güç ayarına ayarlanabilir. Cihazı ağızlığa basit bir üfleme (otomatik) ile etkinleştirin veya alt düğmeye bir dokunuşla cihazı ateşleyebilirsiniz. Yanlışlıkla cep ateşlemesini önlemek için düğme cihazın altına yerleştirildi.

Hava akışı, kartuşun basit bir bükülmesiyle ayarlanabilir, böylece kısıtlı bir doğrudan akciğer buharı için sıkı bir çekiş veya açık bir çekiş elde edebilirsiniz.

1.0Ω MTL başlığı çok kısıtlı bir hava akışına sahiptir, bu nedenle gerçek bir sigara benzeri elektronik sigara deneyimi arayanlara uygundur. Uygun fitillemeyi sağlamak için maksimum %50 VG'ye sahip likit öneriyoruz.

0,6Ω kartuş, havadar bir MTL deneyimi veya kısıtlı DL deneyimi sağlar.

Özellikle bu kit ile (bu, tüm tanklar için iyi bir tavsiye olsa da), yeni bir coili ilk kez kullanmadan önce likitin emilmesi için en az 10 dakika beklemenizi öneririz.

 

Kutuda ne var?

1x Flexus Stik Pod
1x AF Mesh 0.6Ω Coil
1x AF Mesh 1.0Ω Coil
1x USB Tip-C Şarj Kablosu
1x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 7

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu