Dinner Lady Sweet Fusion Ice E-Likit 60ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 374 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 374 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 7.48 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

749.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Dinner Lady Sweet Fusion ICE, çok renkli, çiğnenebilir meyvelerin bir karışımıdır ve kesinlikle damak tadınızı cezbeder. Bu versiyon, en üst düzeyde ferahlık için buzda servis edilir. Dinner Lady Fruits E-likit serisi, meyve aromalarında tatlı ve sulu bir patlama verecek lezzetler yaratmaya çalışır ve başarılı olur. Bu nedenle, denemelisiniz.

Bütün bir öğleden sonrayı, tüm o şekerin belinize ne yapacağını düşünmeden meyveli, çiğnenmiş şekerleme karelerinde keyif alarak geçirebileceğinizi hatırlıyor musunuz? Pekala, şimdi Tuck Shop Sweet Fusion by Dinner Lady E-Liquids 60ml ile muhteşem bir ikramı elinize alabilir ve doyasıya tadına varabilirsiniz. Her çekiş, yüzünüzü hiç utanmadan şekerli ve keskin yiyeceklerle doldurmak gibidir.

Nefes alırken taze meyveler, lezzetli narenciye ve dolgun üzüm gibi parlak meyveli tatları fark edeceksiniz. İlk başta, ekşilik fark edilir. Suyu yoğunlaşmaya başlar ve sizi en çılgın hayallerinizin ötesinde tazelenmiş hissettirir. Nefes verirken, etli tatlılık hakimdir ve tat alma tomurcuklarınızı sevinçten havaya uçurur.

Dinner Lady'den Tuck Shop Sweet Fusion likit, 70/30 VG/PG'lik güzel ve lezzetli bir bulut peşinde koşan 60 ml'lik bir tek boynuzlu at şişesinde gelir.

Bunun gibi klasik bir likit vazgeçilemeyecek kadar iyi.

VG/PG: 70/30

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

Güzel

MTL de kullandığım bir markaydı DL de şimdiye kadar neden seçmemişim hayret ettim, tavsiye ederim tad ve buhar olarak harika bir ürün...

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu