Dotmod DotAIO V2 Lite Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1475 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1475 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 29.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

2,950.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: DotMod

 
Açıklama

Ayarlanabilir watt ve sıcaklık kontrolü ile donatılmış dotAIO V2'nin hafif bir yorumuna sahip dotmod dotAIO V2 Lite 75W Pod Sistemini keşfedin. Yarı saydam bir malzemeden üretilen dotAIO V2 Lite, dotAIO serisinin hayranları için hafif bir seçenek sunar. Bu cihaz, tek bir 18650 pili (dahil değildir) barındırabilir ve kurulu bobine bağlı olarak 8-75 W arasında ayarlanabilir watt değerine sahiptir. Ek olarak, okunabilirlikten ödün vermeden ekran koruması ve dayanıklılık için iç yan panele bir LCD ekran dikkat çekmeyecek şekilde yapıştırılmıştır. Birlikte verilen PCTG tankıyla, ekli hava akışı kontrol halkasıyla tam hava akışı kontrolünün yanı sıra 2,7 mL likit kapasitesinin keyfini çıkarın.

 

Uyumlu Coil  >  Dotmod Dotcoil

 

dotAIO V2 Lite, teknoloji ve stilin mükemmel karışımını sunar! Standart dotAIO V2, Gizli mod, Renk değiştiren ekran ve hala orijinal dotAIO tankıyla uyumlu olan V2 tank sistemi ile 75 w'a kadar tamamen aynı tam ayarlanabilir watt değerine sahiptir. dotAIO V2 Lite, tüm ayarlarınızı kolayca görüntülemeniz için bir LCD ekrana sahiptir.

DotAio V2 Lite, 18650 pille çalışır (dahil değildir). Şarj için bir USB tip C kablosu verilir. Güç açısından, önemsiz olmayan 75W seviyesine ulaşmayı başarıyor. Bir yonga seti, çeşitli çalışma modları sunulurken 0,1 W'lık varyasyonlara izin verir:

VW mod (1 ile 75W arasında değişken güç)
TC mod (Ni, Ti, SS)
Auto mod
Stealth mod
Bypas mod

Öte yandan DOTMOD, bu modeli kenarda konumlandırılmış nispeten gizli bir LCD ekranla donatmak gibi iyi bir fikre sahipti. Elektronik sigara bu nedenle, özellikle kalan pil seviyesi, güç, direnç değeri ve nefes çekme sayısı gibi birçok veriden haberdar olacaktır. Ekran rengini değiştirmenin mümkün olduğunu unutmayın.

Vaping Deneyiminizi Geliştirin

dotAIO V2 Lite 2,7 ml tank, çocukların açamayacağı bir doldurma portuna ve hava akış tabanına sahiptir. Tank bölümünün altında bulunan yaylı kontak, tankın kolayca çıkarılmasını sağlar. V2 Lite ayrıca, watt modunda 75 w'a kadar 0,1 w'a kadar değişikliklere izin veren tamamen ayarlanabilir bir yonga seti, otomatik modda bobin direncine (çok yumuşak, yumuşak, orta, güçlü) dayalı dört güç ayarı ve baypas ve sıcaklık kontrol modları sunar. 18650 pil kullanarak ve çok sayıda ayarlamaya sahip olarak, dotAIO V2 Lite'ın tüm gün dayanmasını sağlayabilirsiniz.

Yeni bir düzeyde özelleştirme

Orijinal dotAIO, hem dotmod hem de birçok üçüncü taraf şirket tarafından çok çeşitli özelleştirme seçeneklerine sahipti. Tüm dotAIO özel aksesuarları dotAIO V2 Lite ile uyumludur ve bunun tersi de geçerlidir. dotAIO V2 Lite, 0,15ohm - 1,0ohm dirençlere sahip yepyeni coil platformumuz dotCoils ile çalışır. RBA hayranı mısınız? dotAIO V2 Lite, herhangi bir üçüncü taraf RBA ile geriye dönük uyumludur.

 

Kutu İçeriği

1 dotAIO V2 Lite Pod
1 2,7mL Kartuş
1 Hava Akışı Kontrol Tabanı
1 Depo Tapası
1 Adet Silikon Tampon Değişimi
1 0.3ohm Coil
1 0.7ohm Coil
2 Ağızlık
6 Yedek O-Ring
1 USB Type-C Kablosu
1 Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 5

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu