DotMod dotStick Revo Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 687 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 687 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 13.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

dotStick Revo, lityum-iyon pil yerine bir Süper Kapasitör kullanan ilk elektronik sigaradır.

Daha Fazla Detaylar

1,375.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: DotMod

 
Açıklama

Dünyanın pilsiz ilk elektronik sigarası

dotStick Revo, lityum-iyon pil yerine bir Süper Kapasitör kullanan ilk elektronik sigaradır. Bir süper kapasitörün pil üzerindeki faydaları sonsuzdur, Süper kapasitörler minimum bozulmayla 15.000'den fazla kez şarj edilip boşaltılabilirken, normal bir lityum-iyon pil aynı kayıpla yalnızca 300 kez veya daha az şarj edilip boşaltılabilir. Bu, süper kapasitörleri, sık enerji depolama ve serbest bırakma gerektiren uygulamalarda son derece kullanışlı hale getirir.

 

Uyumlu Coil  >  dotMod Dotcoil

Uyumlu Kartuş  > dotStick Revo Tank

 

Yeni bir enerji depolama çözümü

700mah pile eşdeğer bu enerji depolama çözümüyle, gelecekte geleneksel pillere olan ihtiyaç ortadan kalkıyor. Süper kapasitörün düşük iç direnci göz önüne alındığında, önemli şarj ve deşarj akımları elde edebiliyorlar. Geleneksel pillerin tam olarak şarj olması saatler alabilir - bir cep telefonu pili buna iyi bir örnektir - oysa süper kapasitörler aynı şarj durumuna dakikalar içinde ulaşabilir. dotStick Revo, 30w şarj cihazı (ayrı satılır) kullanılarak 5 dakikadan kısa sürede tamamen şarj olabilir.

Uyarlanabilirlik

Vape MTL veya DTL, sınırsız seçeneklerle freebase nikotin veya salt nikotin kullanabilirsiniz, Revo 5w -35w çıkış verebilir ve 0,3 ohm'un üzerinde derecelendirilmiş dünyaca ünlü dotCoil'lerimizden herhangi birini kullanır. Yeni dotCoil'lerimizin dotAIO V2 ve dotTank 25mm ile de uyumlu olduğunu biliyor muydunuz?

700 mah lityum-iyon pile eşdeğer süper kapasitör
3.5ml depo
5w – 35w çıkış aralığı
Tüm 0,3 ohm veya daha yüksek dotCoil'lerle uyumlu (dotAIO V2 ve dotTank 25mm)
Herhangi bir 30w + şarj cihazıyla (ayrıca satılır) 5 dakikada şarj etme

 

Kutu İçeriği

(1) dotStick Revo
(1) 3,5 ml'lik tank (PCTG)
(1) 0,7 Ohm dotCoil
(1) 0,9 Ohm dotCoil
(1) Ağızlık
(1) Standart USB-C kablosu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 5

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu