Dr Vapes Gold Likit 60ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 137 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 137 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 2.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Tatlı lychees ve meyveli patlamanın eşsiz bir dokusudur, Gold Panther, saf altın olan tropikal lychee e-likitin lezzetli meyveli bir yorumudur.

Daha Fazla Detaylar

275.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Dr Vapes

 
Açıklama

Bu "Altın Likit", en iyi mangolar, guavalar ve en ufak bir buz parçası tarafından hızla desteklenen taze ballı liçilerle bir araya getirilir. Sonuç? Patlayıcı bir tropikal vuruş! %70 Liçi, %15 Mango %10 Guava %5 Buz.

 

Malzemeler 0mg, 3mg ve 6mg için :

Bitkisel Gliserin (≤78%)

Aromalı Propilen Glikol (≤%22)

Nikotin: %0 (0mg), ≤%0,3 (3mg), ≤%0,6 (6mg)

 

Malzemeler 12mg ve 18mg için :

Bitkisel Gliserin (≤%50)

Aromalı Propilen Glikol (≤%50)

Nikotin: ≤%1,2 (12mg), ≤%1,8 (18mg)

 

Dr-Vape Panther Series Gold 60 ml, tatlı lychees ve meyveli patlamanın eşsiz bir dokusudur, Gold Panther, saf altın olan tropikal lychee e-likitin lezzetli meyveli bir yorumudur!

Panther Serisi Dr-Vape, Blue Slush'ın en iyi tadı için iştahınızı tatmin etmek için dengeli ve dinamiktir. Bu yüzden acele edin, sınırlı stoklar mevcut, satış noktamızı ziyaret edin veya çevrimiçi siparişinizi verin.

Lychee ve Egzotik meyveleri seviyorsanız, modunuzu havaya kaldırın. Ciddi bir toplamaya ihtiyacınız olduğunda bol miktarda şekerle birleşen o cesur meyve gibisi yoktur. Egzotik meyveli Lychee 60ml, basitçe söylemek gerekirse, damağın özlemini çektiği şey. Bu muhteşem kreasyon için meyve bahçesindeki en taze meyve nektarını aldı ve onu, vaping günlerinizin geri kalanında rotasyonda tutmak isteyeceğiniz unutulmaz bir E-Likit tadına dönüştürdü. Bu sadece bu kadar iyi.

Buhar bir kez solunduğunda, gevrek, pürüzsüz Granny Smiths noktaya çarptı. Daha sonra damağı neşelendiren ve beş duyuyu da canlandıran hafif ekşilik gelir. Ardından, tıpkı gerçek şey gibi boğazdan saf sululuk akıyor.

Marka Adı: Dr.

Lezzet: Liçi ve Egzotik Meyveler

Boyut: 60 ml

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 9

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu