Geekvape Aegis Boost 2 B60 Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 325 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 325 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


083PMT1516

Yeni ürün

650.00 TL

- +

Marka: GeekVape

 
Açıklama

Geekvape B60 (Aegis Boost 2) Yedek Pod, Geekvape B60 (Aegis Boost 2) Pod Mod Kiti için tasarlanmış 5 ml kapasite ile birlikte gelir.

 

Geekvape B60 (Aegis Boost 2) Pod ile uyumludur

Geekvape B Coil ile uyumludur

 

Geekvape, değiştirilebilir dirençli ve 5 ml kapasiteli yüksek performanslı bir kartuş seçti. Bu kapasite, başarılı bir vaping deneyimi için size e-sıvıda önemli bir özerklik sağlayacaktır. Böyle bir tank sunan kartuşlar nadirdir. Bu boş Aegis B60 kartuşun çoğu bölmede olduğu gibi klasik bir ağızlığı vardır, bu da rahatınızı kesinlikle bulmanızı sağlayacaktır.

B60 Geekvape kartuşu nasıl doldurulur?

Pod'a doğrudan kartuşun üstünden e-likit tedarik edebileceksiniz. Bu manevrayı gerçekleştirmek için daha kolay bir şey olamaz: kartuşun üstündeki küçük silikon kapağı açın, ardından istediğiniz pod ve ecig için e-likit ile doldurun. Ardından küçük kapağı kapatın ve işiniz bitti!

Aegis Boost 2 B60 hava akışı nasıl ayarlanır?

Geekvape B60 Kartuşu, hava akışını yönetmenize olanak tanıyan ayarlanabilir bir üst hava akışına sahiptir. Kartuşun ön tarafında bulunan küçük bir tekerlek, bu ayarı hızlı ve kolay bir şekilde yapmanızı sağlayacaktır. Bu, ihtiyaçlarınıza ve arzularınıza mükemmel şekilde uyarlanmış bir vape gücü elde etmek için. Aegis Boost 2 kartuşunun hava akış sistemi, size doğrudan veya yarı dolaylı bir çekiş sunarak, randevuda iyi bir buhar ve aroma üretimi sağlar.

Paket içeriği

2x Geekvape B60 (Aegis Boost 2) Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 22

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu