Geekvape Aegis One / 1FC Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 305 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 305 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.10 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

610.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: GeekVape

 
Açıklama

Geekvape One Kartuş, en sevdiğiniz e-likitten 2 ml tutar. One kartuşlar 2 farklı dirençte mevcuttur (0,8 ohm ve 1,2 ohm). One kartuşun net tasarımı, ne kadar e-likit kaldığını ve gün boyu tatmin edici bir vape için ne zaman doldurmanız gerektiğini görmenizi sağlar. One Pod'un üstten doldurmalı tasarımı ve sızdırmaz koruması ile kolay Vape, en sevdiğiniz e-likitten bir damla bile boşa harcamayacaksınız!

 

Uyumlu Cihazlar

Geekvape Aegis One

Geekvape Aegis 1FC

 

2 farklı dirençte mevcuttur (0,8 ohm ve 1,2 ohm)
2ml e-likit kapasitesi
Sızdırmaz koruma
Üstten doldurma tasarımı
MTL vaping

Geekvape One Kartuş, tam lezzet ve buharla pürüzsüz bir MTL vaping deneyimi sunar. Her pakette 3 tane vardır, böylece Geekvape pod kitinizi tam donanımlı tutabilirsiniz. Geekvape One Kitiniz veya Geekvape One FC Kitinizle uyumludur. Bölme, süper güçlü mıknatısların yardımıyla cihaza güvenli bir şekilde oturur ve her bölme, MTL (ağızdan akciğere) tarzı bir vape için üstten hava akışına sahiptir.

Her iki kartuş da bir sigaraya daha yakın hissettiren bir vape vermek için oluşturulmuş olsa da, daha sıkı bir nefes ve daha az buhar üretimi arıyorsanız, 1.2 Ohm Aegis One kartuşu öneririz. Daha gevşek bir nefes alma ve hafifçe artan buhar üretimi için 0,8 Ohm Aegis One kartuş daha iyi çalışacaktır.

Kutuda ne var?

3 x Geekvape One Kartuş

 
Soru Cevap (1)
Müşteri Qatada Rahhal | 2022-09-15 18:42:08

1.2 ohm ne zaman getireceksiniz ?

Müşteri Hizmetleri

Kesin bir tarih veremiyoruz maalesef, En yakın zamanda stoklarımızda olacaktır.

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 22

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu