Geekvape Aegis Boost 2 (B60) Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 775 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 775 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 15.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,550.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: GeekVape

 
Açıklama

Geek Vape B60 pod kiti olarak da bilinen Geek Vape Aegis Boost 2, darbeye dayanıklı, toz geçirmez ve suya dayanıklı korumalarla dayanacak şekilde inşa edilmiş sağlam hazırlanmış bir pod kit sistemidir. Ayrıca size inanılmaz derecede bulutlu bir nefes verir ve size saatlerce vape süresi sağlayan dahili bir 2000mAh pil ile çalışır. Aegis Boost 2'yi, doğrudan akciğer vaping stilinden hoşlanan kağıtlar için mükemmel olan 60W'a kadar güce itin.

Geekvape B60 Kartuş

Geekvape B Coil

Aegis Boost 2 Pod, çinko alaşımından yapılmıştır ve siz vape yaparken rahat bir tutuş sağlamak için tasarlanmıştır. Ayrıca Aegis Boost'un kazara yangından etkilenmesini önleyen A-kilidi ve kitin dayanıklılığını artıran toza, düşmeye ve suya dayanıklılık sağlayan IP68 özellikleri ile içiniz rahat edecek. Aegis Boost 2 (B60) pod kitinin 0.96" TFT Ekranı, kritik vape ayarlarını düşük ışık koşullarında kolayca görüntülemenizi sağlar. Aegis Boost 2, bir üst doldurma portu ve tamamen yeni bir silikon fiş ile özenle tasarlanmış 5 ml'lik bir kapsül kapasitesi ile birlikte gelir. sızıntıları uzak tutmaya yardımcı olur.Ayrıca ayarlanabilir hava akışı ve özelleştirilebilir bir vaping deneyimi için VW, TC, Boost.VPC ve SMART çalışma modları içerir.

geekvape b60 pod renkler

İçindekiler

1 x Aegis Boost 2
1 x 5ml Kartuş
1 x 0.2ohm Ni80 Mesh B Serisi Coil (50-58W)
1 x 0.6ohm KA1 Mesh B Serisi Coil (15-25W)
1 x USB Şarj Kablosu
1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu