Geekvape Digiflavor U Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 497 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 497 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 9.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Geekvape Digiflavor U Pod, mükemmel performans ve kullanım kolaylığı sunan kompakt ve güvenilir bir pod sistemi arayan herkes için mükemmel bir seçimdir.

Daha Fazla Detaylar

995.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: GeekVape

 
Açıklama

Geekvape Digiflavor U Pod, performansa ve rahatlığa değer veren vaping meraklıları için tasarlanmış kompakt ve çok yönlü bir pod sistemidir. Bu cihaz, yenilikçi ve yüksek kaliteli vaping ürünleri ile tanınan saygın bir marka olan Geekvape tarafından üretilmiştir.

 

Uyumlu Kartuş  >  Geekvape U Kartuş

 

Digiflavor U Pod, avucunuzun içine rahatça sığan şık ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Tüm gün buharlama için yeterli güç sağlayan yerleşik bir 600mAh pile sahiptir ve birlikte verilen USB kablosu kullanılarak kolayca şarj edilebilir. Cihaz ayrıca, en sevdiğiniz likit ile doldurulabilen 2 ml'lik yeniden doldurulabilir bir kartuş ile birlikte gelir ve buhar deneyiminizi kişiselleştirmenize olanak tanır.

Geekvape digi u pod renkler

Digiflavor U Pod'un göze çarpan özelliklerinden biri, kişisel tercihlerinize uyacak şekilde hava akışı miktarında ince ayar yapmanızı sağlayan ayarlanabilir hava akışı sistemidir. Cihaz ayrıca pürüzsüz ve lezzetli buhar veren yüksek kaliteli bir bobin kullanır ve dökülmeleri ve sızıntıları önlemeye yardımcı olan sızdırmaz bir tasarıma sahiptir.

Genel olarak Geekvape Digiflavor U Pod, mükemmel performans ve kullanım kolaylığı sunan kompakt ve güvenilir bir pod sistemi arayan herkes için mükemmel bir seçimdir.

geepvape u kartuş

Paket içeriği

1x Geekvape Digiflavor U Pod
2x Geekvape U Kartuş (Önceden yüklenmiş: 0,7Ω, 16-19W, Yedek Coil: 1,1Ω, 9-12W)
1x Lanyard Tutacak

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu