Geekvape Aegis Mini 2 M100 Mod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 747 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 747 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 14.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,495.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: GeekVape

 
Açıklama

Geek Vape M100 Mod, küçük boyutlu, sağlam ve performanslı bir moddur. Sağlam ve çeşitli malzemelerle üretilmiş, su geçirmez, toz geçirmez ve darbeye dayanıklı olmasını sağlar. Kutu IP68 olarak sınıflandırılır, performanslıdır, bu kompakt mod 2500 mAh pil içerir ve şaşırtıcı bir kararlılıkla 100 watt'lık bir çıkış gücüne ulaşabilir. Pil, USB-C ile hızla şarj edilebilir.

Geek Vape, renkli ve geniş ekran, net bir grafik arayüze sahip 1,08 inç gibi başka varlıklara sahiptir. Mod tarafında, kullanılmadığında kutuyu kilitlemenizi sağlayan bir « A-Lock » düğmesi vardır. Ayrıca, modun yanlışlıkla etkinleştirilmesini önlemek için elektronik sigara taşındığında veya depolandığında ek güvenlik önerir.

Geek Vape M100, 23 mm çapında atomizörleri ağırlayabilecek kutu ile 5 ila 100 watt arasında değişen güç, baypas modu, sıcaklık kontrolü ve kavisli güç (VPC) için kişiselleştirme dahil olmak üzere çeşitli vape modları önermektedir.

Geek Vape, USB-C bağlantısıyla şarj edilebilen 2500 mAh pil ile 100 watt'a kadar güce ulaşabilen kompakt, gizli ve ergonomik boyutta Geek Vape M100 ile bizi bir kez daha şaşırtıyor. Özerklik ve güç bu su geçirmez ve sağlam modda yeniden bir araya gelir. Su geçirmez, toz geçirmez ve darbeye dayanıklı mod, birkaç sağlam malzemeden (USB-C bağlantısı etrafında deri ve silikon kaplama) yapılmış IP68 olarak sınıflandırılmıştır.

m100 mod ekran

Tamamlanması için, kullanılmadığında kutuyu tamamen kilitleyen bir kesici de önerir. Ayrıca, VPC modu ile sıcaklık kontrolü, baypas ve gücün kişiselleştirilmesi gibi tüm vape stillerini karşılamak için çeşitli vape modlarına sahiptir. Azaltılmış formatta şaşırtıcı ve güçlü bir kutu!

Geek Vape M100, çelik, deri ve silikon bileşimi ile giymekten korkmaz. Aegis Mini'den miras kalan bir tasarıma sahip mod, modun su geçirmez, darbeye dayanıklı ve toz geçirmez olmasını sağlayan Geek Vape'in ünlü "Tri-Proof"u IP68 olarak sınıflandırılır. Şoklara ve düşmelere karşı dayanıklıdır.

GeekVape Aegis Mini 2 mod kullanılmadığında, yan tarafta bulunan düğmeye basılarak kapatılabilir. Bu kesiciye kutuyu kilitleyen ve moddaki anahtarın yanlışlıkla etkinleştirilmesini önleyen "A-Lock" denir. M100 kutusunu başlatmak için düğmeyi aşağı kaydırabilirsiniz.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu