Geekvape Sonder Q Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 412 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 412 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 8.24 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

825.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: GeekVape

 
Açıklama

Zamansız şerit tasarımlı şık bir pod olan Geekvape Sonder Q, günlük rahatlama için tasarlanmıştır. Yumuşak bir lezzet yolculuğuna başlamak için düğmeye gerek yoktur ve üstten yeniden doldurmak zahmetsizdir. Hava akışı anahtarı ile farklı vuruşları özelleştirerek eğlenin,
ve "SONDER" ışığı sizin için parlarken rahatlayın.

20w maksimum güç çıkışına sahip MTL ve RDL içime uygun gün boyu kullanım için oldukça güçlü bir 1000mAh dahili batarya sahip olan Sander Q Pod 2ml likit kapasiteli üstten kolay dolum ile hassas hava akış kontrolüne sahip ateşleme düğmesi olmadan nefes çekimi ile çalışan bir poddur.

sonder q pod

En Hafif Q.
Mükemmel Günlük Arkadaş.

Sonder Q, tüm Q Pod Serileri içinde en hafif olanıdır, rahat el hissi. O kadar hafiftir ki her durum için taşıyabilirsiniz. Sadece alın ve tadını çıkarın!

Q Kartuş Uyumlu.

MTL & RDL Deneyiminin Tadını Çıkarın.

Geekvape Q Kartuş ile uyumludur, MTL ve RDL deneyiminin tadını çıkarın. DTL'yi isteğinize göre SaltNic veya Freebase ile kısıtlayın!

 

Kutu İçeriği

Geekvape Sonder Q Pod

Geekvape Q Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu