Hellvape Dead Rabbit M RTA

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 675 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 675 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 13.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,350.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Hellvape Dead Rabbit M RTA Rebuildable Tank Vape Atomizer, 25mm Çapında paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve 3ml (standart cam) / 4.5ml (kabarcıklı cam) kapasiteye sahiptir. Hellvape Dead Rabbit M RTA, sızıntıyı önlemek ve pürüzsüz hava akışı ve konsantre buhar sağlamak için Üstten Yan Yana Ara Katman Petek Hava Akışı ile donatılmıştır. Postless seramik güverte, çok işlevli sarma çubuğu ile Mesh coili veya normal tekli coili kolayca oluşturmak kolaydır. RTA, likiti kolayca doldurmak için uygun Üstten Doldurma, üst kapağı açmak için Çeyrek dönüş yeterlidir.

dead rabbit m rta renkler

Dead Rabbit M RTA harika bir kaliteye ve tasarıma sahip!

Kaliteli malzemelerle sağlam bir şekilde inşa edilmiştir ve tüm Hellvape ürünleri gibi yüksek standartlarda üretilmiştir!

dead rabbit m rta coil

Ağızlık ve bağlantı dişi ile birlikte 45 mm boyunda olan tankın çapı 25 mm ve ağırlığı yaklaşık 80 gr. Yapı, Pyrex camlı ve 810 Delrin ağızlıklı 304 Paslanmaz Çeliktir. 

Coil kapağına baktığınızda, her iki tarafta 18 petek deliğinden oluşan hava akışının alt ucunu göreceksiniz. Namlu hafifçe kubbeli olduğunda, herhangi bir yoğuşma veya likit pamuğa geri akacaktır ve bu bölümün içinde de iplik vardır.

dead rabbit m rta kutu içeriği

Kutu İçeriği

1x Hellvape Dead Rabbit M RTA
1x Mesh-Strip 0,15 ohm (SS316L)
1x Mesh-Strip 0,25 ohm (KA1)
1x Çok İşlevli sarma çubuğu
1x Kabarcık Cam 4,5 ml
1x Yedek parça
1x Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünü: 1

Menu