IVG Frozen Cherries Salt

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 129 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 129 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 2.58 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Tatlı ve buzlu bir lezzet patlaması yaşatan, üzerine kırılmış buz serpilmiş taze seçilmiş kırmızı kirazların bir kombinasyonu.

Daha Fazla Detaylar

259.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: IVG

 
Açıklama

IVG tarafından Frozen Cherry nic salt e-likit, meyvenin farklı lezzetini mentol ile birleştirir. Kiraz aroması, bir mentol dalgasıyla nefes verirken tamamlanan sulu bir tada sahip koyu ve tatlıdır.

Dondurulmuş Kiraz e-likit, daha yumuşak bir boğaz vuruşu sağlamak için salt nikotin kullanır. 30mg veya 50mg gücünde mevcut olan nic salt e-likitleri, istekleri hızlı bir şekilde karşılamak için daha hızlı emilir.

Bu 50/50 e-likit, pod veya kalem gibi bir MTL kiti kullanıyorsanız ideal öneridir. Vape edildiğinde, gizli buhar üretimi ve net bir lezzet yaşayacaksınız.

30ml Nic Salt E-Likit
30mg ve 50mg Nikotin Seçeneği
%50 VG / %50 PG
MTL Vaping için Harmanlanmış
İngiltere'de Üretildi
Geri Dönüşümlü Şişe
Çocukların açamayacağı kap
Dış Mühür

IVG Salt serisinin bir parçası olan bu e-likit seçkisi, meyve ve buz aromalarını birleştirerek serin ve tatlı bir buhar sunar.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 8

Menu