IVG Citrus Lemonade Salt

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 129 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 129 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 2.58 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Ek bir fizz içeren bir zingy limonata tabanı, tatlı ve keskin notalar arasında oynayan katmanlı bir vape için sulu portakal ve keskin greyfurt ile kaynaştırılır.

Daha Fazla Detaylar

259.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: IVG

 
Açıklama

IVG Salts tarafından üretilen Citrus Lemonade nikotin tuzu e-sıvı, zengin aromalı meyvelerden oluşan bir narenciye karışımıdır. Ek bir fizz içeren bir zingy limonata tabanı, tatlı ve keskin notalar arasında oynayan katmanlı bir vape için sulu portakal ve keskin greyfurt ile kaynaştırılır.

Bu e-likit, bir pod cihazında veya başlangıç kitinde kullanıldığında minimum bulut üretimiyle derin lezzet için ideal olan %50 VG konsantrasyonuna sahiptir.

Narenciye Limonata, tuz nikotin kullanır ve 30 mg ve 50 mg gücünde 30 ml'lik şişelerde bulunur. Salt nic e-likitleri daha pürüzsüzdür ve standart e-likitlere kıyasla nikotin gücünden hiçbir şey kaybetmeden daha hafif bir boğaz vurumu sağlar.

IVG'nin Salt serisi, saygın İngiliz e-sıvı yaratıcıları tarafından hazırlanmış klasik narenciye aromalarından oluşan bir seçkidir.

30ml Şişeler
%50 VG / %50 PG
Salt Nikotin Karışımları
30mg ve 50mg Nikotin Gücü
Başlangıç Kitleri ve Pod Cihazları için Tasarlandı
İngiltere yapımı
Çocukların açamayacağı kap
Dış Mühür
Geri Dönüşümlü Şişe

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 8

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu