IVG Pink Lemonade Salt

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 129 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 129 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 2.58 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Tatlı greyfurt ipuçlarıyla en sevdiğiniz limonata

Daha Fazla Detaylar

259.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: IVG

 
Açıklama

IVG Salts'ın Pembe Limonata salt nikotin e-likit, baştan sona tatlı ve keskin bir meyve aromasına sahiptir. Nefesle alınan gazlı bir limonata, tatlı ama keskin greyfurt ve pembe meyveler ile eşleştirilir.

%50 VG konsantrasyonunda mevcut olan bu e-likit, bir başlangıç kiti veya pod cihazı gibi mtl kitlerinde en iyi sonucu verir. Vape edildiğinde, gizli bir buhar seviyesi ve net bir lezzet üretecektir.

IVG, salt nikotin kullanarak, nikotin içeriğini azaltmak zorunda kalmadan yumuşak bir boğaz vuruşu sağlayacak bir karışım yarattı. Pembe Limonata, 30mg ve 50mg nikotin kuvvetlerinde mevcuttur.

Salt koleksiyonu, cesur, genellikle meyveli tatlar üzerinde yoğunlaşmaları ile tanınan İngiltere merkezli bir üretici olan IVG tarafından geliştirilmiştir.

30ml şişeler
30mg ve 50mg nikotin güçleri
Salt nikotin karışımları
%50 VG / %50 PG
Ağızdan akciğere vape kitleri için tasarlandı
İngiltere'de yapıldı
geri dönüştürülebilir şişe
Çocukların açamayacağı kap
Kurcalamaya açık mühür
ISO 7 temiz odada karıştırılmış ve şişelenmiş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 8

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu