IVG Riberry Lemonade Salt

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 129 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 129 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 2.58 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Ezilmiş kuş üzümü ve yabani meyvelerin mükemmel karışımı, ferahlatıcı limonata ile birleşiyor, son derece doyurucu bir tat.

Daha Fazla Detaylar

259.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: IVG

 
Açıklama

IVG 50/50'nin Riberry Limonata e-likiti, dut meyvesi ipuçları içeren bir soda karışımıdır. Lezzetli bir limonata tabanı, katmanlı bir e-likit için zengin frenk üzümü ve acı tatlı yabani meyvelerin bir kombinasyonu ile tamamlanır.

Riberry Limonata salt likit, 30 ml'lik şişelerde mevcuttur; 30 mg, 50 mg nikotin kuvvetleri daha düşük kuvvetlerde, daha yüksek kuvvetler için daha kaba bir his ile karşılaştırıldığında hafif bir boğaz vuruşu sağlar.

30ml Şişeler
%50 VG / %50 PG
Salt Nikotin Karışımları
30mg ve 50mg Nikotin Gücü
Başlangıç Kitleri ve Pod Cihazları için Tasarlandı
İngiltere yapımı
Çocukların açamayacağı kap
Dış Mühür
Geri Dönüşümlü Şişe

Bu likit, bir pod cihazında veya başlangıç kitinde kullanıldığında minimum bulut üretimiyle derin lezzet için ideal olan %50 VG konsantrasyonuna sahiptir.

Salt koleksiyonu, cesur, genellikle meyveli tatlar üzerinde yoğunlaşmaları ile tanınan İngiltere merkezli bir üretici olan IVG tarafından yaratılmıştır.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 8

Menu