IVG Riberry Lemonade Likit 60ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 137 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 137 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 2.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Meyveli bir dokunuşa sahip bir limonata aroması karışımıdır. İlk buharınızda, frenk üzümü ve yabani meyvelerin bir kombinasyonu ile daha fazla derinlik verilen keskin gazlı limonata notaları tespit edilebilir.

Daha Fazla Detaylar

275.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: IVG

 
Açıklama

Canlı ve ferahlatıcı bu lezzet, muhteşem bir doğal karışık meyveli limonata aroması için keskin siyah kuş üzümü, karışık orman meyveleri ve limonların bir araya gelmesidir.

IVG'nin Riberry Limonata kısa dolgulu e-likit, meyveli bir dokunuşa sahip bir limonata aroması karışımıdır. İlk buharınızda, frenk üzümü ve yabani meyvelerin bir kombinasyonu ile daha fazla derinlik verilen keskin gazlı limonata notaları tespit edilebilir.

60ml Chubby Gorilla şişesinde 60ml e-likit
%70 VG / %30 PG
Sub ohm vaping için tasarlandı
İngiltere'de yapıldı
geri dönüştürülebilir şişe
Çocukların açamayacağı kap
Kurcalamaya açık mühür

%70 VG konsantrasyonuna sahip olan Riberry Limonata, bir sub ohm tankı veya kiti ile en iyi sonucu verir ve yine de berrak bir lezzet sunarken büyük miktarlarda buhar oluşturmak için idealdir. IVG Mikser serisinin bir parçası olan bu sodadan ilham alan karışımlar koleksiyonu, meyvelerle birleştirilmiştir.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 8

Menu