IVG Tropical Berry Likit 60ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 137 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 137 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 2.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Tropikal meyveler ve çilekleri mükemmel miktarda sakızla buluşturan bu lezzet, size en sevdiğiniz klasik sakızı getiriyor.

Daha Fazla Detaylar

275.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: IVG

 
Açıklama

Tropikal meyveler ve çilekleri mükemmel miktarda sakızla buluşturan bu lezzet, size en sevdiğiniz klasik sakızı getiriyor.

Mango, lychee, maracuja, ananas, tüm tropikal lezzetler tek bir sulu sakıza sarılır. Maksimum meyveli zevk için tatlı aroma.

VG - PG Oranı:70/30

60 ml'lik şişe

Sub Ohm Vaping için tasarlandı
İngiltere'de yapıldı
Çocukların açamayacağı kap
Dış Mühür
Geri Dönüşümlü Şişe

IVG Chew'in Tropical Berry kısa dolgulu e-likiti, koyu ama tatlı tatlardan oluşan bir meyve karışımıdır. Zengin ama sulu meyvelerden oluşan bir karışım, tatlıya düşkün gazeteler için mükemmel olan bir sakız kıvrımına sahip sulu tropikal meyve alt tonlarıyla tamamlanır.

Bu e-likitler, bir sub ohm vape kiti veya tankı ile kullanıldığında derinlik aroması ile büyük bulut dağıtımı için ideal olan %70 VG karışımına sahiptir.

IVG, geniş meyve ve şekerleme tatları koleksiyonuyla tanınan bir İngiliz markasıdır ve bu ürün yelpazesi sakız aromalarına odaklanmaktadır.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 8

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu