Justfog Minifit S Plus Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 337 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 337 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


068PMT1677

Yeni ürün

Minifit-S Plus Kit, 12W sabit watt ve Type-C şarjlı dahili 650mAh pil ile çalışır. LED pil göstergesi ile tasarlanan pil durumunu size net bir şekilde gösterebilir.

Daha Fazla Detaylar

675.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Justfog

 
Açıklama

Justfog'un Minifit S PLUS elektronik sigarası, daha da güçlü bir batarya ile daha büyük bir mod ile geliyor. Etkinleştirmek için, sadece ateş düğmesine basın veya bir çekim yapın (otomatik çekim).

Yeni Minifit S PLUS Pod

Sabit 650mAh pil, 12W sabit watt değerine sahiptir ve tüm gün dayanır. Şarjı bittiğinde USB TYPE C kablosu (pakete dahil değildir) ile hızlıca şarj edebilirsiniz.

Minifit S Kartuş 0.8ohm

1,9 ml minifit S kartuş, yerleşik bir 0,8ohm mesh coile sahiptir ve yalnızca 6 gram ağırlığındadır. Dahili plastik, demir, krom, alüminyum ve keten (bobin). Kafes yapısı sayesinde pod, mükemmel bir aromatik verim sunar.

LED göstergeli Minifit S PLUS

LED göstergesi sayesinde, hem cihazın doğru bağlantısını hem de pil seviyesini her zaman kontrol edebilirsiniz.

Mod ve kartuş manyetik bağlantı ile doğru şekilde bağlanırsa önce beyaz ışığı, ardından mavi ışığı ve son olarak da kırmızı ışığı görürsünüz. Üç ışığın tümü bir kez görünür. Ancak bir sorun varsa, LED ışığının üç kez yanıp söndüğünü göreceksiniz. Beyaz ışık, pilin %65 - %100 dolu olduğu anlamına gelir. Bunun yerine mavi ışık, pil seviyesinin %30 ile %65 arasında olduğunu gösterir. Pil seviyesi %30 veya altına düştüğünde kırmızı ışığı göreceksiniz. Pil neredeyse boşaldığında dört kez yanıp söner.

Kısa devre sorunu varsa önce beyaz ışığı, sonra mavi ışığı ve son olarak da kırmızı ışığı görürsünüz. Üç ışık da iki kez görünecektir. Cihazı etkinleştirdikten sonra herhangi bir ışık görmezseniz endişelenmeyin. Bu, cihazın %100 şarj olduğu anlamına gelir.

Minifit S Plus Kutu İçeriği

1* Justfog Minifit S Plus Pod
1* Justfog Minifit S Kartuş
1* Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 5

Menu