LVE Orion 2 Coil

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 225 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 225 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 4.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

450.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

LVE Orion 2 Coil, yalnızca LVE'nin Orion II cihazlarıyla kullanım içindir ve eski sürümlerle uyumlu değildir. Kafes coiller, R/DTL 0,4 Ohm ve MTL 0,8 Ohm direncinde mevcuttur. İçerisindeki haddelenmiş mesh ısıtma elemanı sayesinde, hem DTL hem de MTL versiyonlarında, LVE tarafından önerilen aralıktan daha düşük watt değerlerinde bile mükemmel buhar ve lezzet üretirler.

0,4ohm doğrudan akciğere sınırlı (R/DTL)

0.8ohm ağızdan akciğere (MTL)

Hangi tipe ihtiyacınız olduğundan emin değilseniz, R/DTL'de kırmızı oringler ve MTL'de mavi oringler vardır.

İster başlangıç seviyesinde olun ister deneyimli bir elektronik sigara kullanıcısı olun, Orion II Mesh Coils'in sunduğu gelişmiş performans ve lezzeti takdir edeceksiniz. Yenilikçi örgü bobin tasarımı, eşit ısıtma ve geliştirilmiş lezzet için artırılmış yüzey alanı sağlar. Bu, her nefeste pürüzsüz ve keyifli bir vaping deneyimi ile sonuçlanır.

LVE Orion II Coil, etkileyici düzeyde buhar üretimi ve benzersiz bir tat sağlar. Orion II Kapsül Sistemi ile kullanım için özel olarak tasarlanmış olup, tak ve çalıştır tasarımlarıyla değiştirilmesi inanılmaz derecede kolaydır. Tek yapmanız gereken eski bobini çıkarıp yenisini takmak - bu kadar basit! Alet veya özel ekipman gerekmez.

Mesh Coils, daha verimli bir ısıtma işlemi sağlayan, geliştirilmiş tat ve buhar üretimi ile sonuçlanan genişletilmiş bir yüzey alanına sahiptir. Orion II Coils'in geniş yüzey alanı, sıcak noktaların önlenmesine yardımcı olarak pürüzsüz ve tutarlı bir vaping deneyimi sağlar.

Orion II Mesh Coil'ler iki farklı direnç seçeneğiyle sunulur; DTL Direct to Lung 0,4 ohm ve MTL Mouth to Lung 0,8 ohm, vaping deneyiminizi kendi kişisel tercihlerinize göre uyarlamanıza olanak tanır. 0,4 ohm Mesh Bobin, daha yüksek watt değerlerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve daha fazla buhar üretimi sağlarken, 0,8 ohm Mesh Coil, daha düşük watt değerlerinde ve daha yavaş MTL çekişinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

 

Ürün İçeriği

(5) Orion II Yedek Coil

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 16

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu