Lost Vape Ursa Nano Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 675 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 675 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 13.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Ursa Nano ile buharlama, nefes aktivasyonu sayesinde basitleştirilmiştir, sadece ağızlıktan nefes alın.

Daha Fazla Detaylar

1,350.00 TL

- +

 
Açıklama

Lost Vape Ursa Nano pod kiti, acemi dostu tasarımıyla işleri basit tutar. Sadece yeni kağıtlar için değil, bu kitin sunduğu kompakt yapı ve gizli buhar üretimi, hareket halindeyken vape yapmak isteyen herkes için mükemmel bir seçimdir. Dahili 800mAh pil ile güçlendirilmiş ve maksimum 18W çıkış kapasitesine sahip olan bu ürün, bir MTL (Ağızdan Akciğere) vape sunar ve bir şarjla tam bir gün sürebilir. Her kit, başlamanıza yardımcı olmak için bir pil cihazı ve yeniden doldurulabilir 2.5 ml Ursa Nano kartuş ile birlikte gelir.

 

Uyumlu Coil

Lost Vape UB Mini Coil

Uyumlu Kartuş

Lost Vape Ursa Nano Kartuş  -  Lost Vape Ursa Boş Kartuş

ursa nano pod renkler

MTL Pod Kiti
800mAh Pil
Acemi Dostu
Nefes Alma Etkinleştirildi
Dahili Coilli Kartuşlar
50/50 ve Yüksek PG likitle Uyumlu

Uğraşacak hiçbir düğme veya menü sistemi yoktur, Ursa Nano ile vaping, soluma aktivasyonu sayesinde basitleştirilmiştir. Sadece ağızlıktan nefes alın. Cihazın yan tarafında küçük bir kaydırıcı göreceksiniz, bu, daha gevşek veya daha sıkı bir nefes almanızı sağlayan hava akışını artırmak veya azaltmak için kullanılabilir. Nefes alma aktivasyonu, vapinge geçişin daha doğal hissettirmesine yardımcı olurken, ayarlanabilir hava akışı mükemmel vape'inizi keşfetmenizi kolaylaştırır.

Ursa Nano kartuş

2.5 ml'lik Ursa Nano kartuşları, manyetik bir bağlantı sayesinde cihaza güvenli bir şekilde oturur ve yeniden doldurulabilir, böylece bunları bir dizi likit ile eşleştirmenize olanak tanır. Bakımı önceden doldurulmuş veya tek kullanımlık buharlardan daha ucuz olan bu bölmelerde ayrıca yerleşik bir coil bulunur. Yerleşik tasarım, daha fazla dağınık bobin değişikliği olmadığı anlamına gelir. Zamanı geldiğinde tüm bölmeyi her biri ortalama bir hafta sürecek şekilde değiştirebilirsiniz. Likit söz konusu olduğunda, 50/50 veya yüksek PG karışımlarını öneriyoruz, salt likit popüler bir seçimdir.

Ursa Nano kutu içeriği

Paket İçeriği

Lost Vape Ursa Nano 800mAh
Ursa Nano Doldurulabilir Kartuş
USB-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 20

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu