Lost Vape Orion Mini Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 475 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 475 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 9.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

950.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Lost Vape Orion Mini Pod, 800mAh entegre pil ile çalışır ve hem serbest bazlı hem de salt nikotin e-likit için maksimum 17W çıkış sağlama kapasitesine sahiptir. 3 ml'lik yeniden doldurulabilir Lost Vape Orion Mini pod kartuşu ile birlikte, yeni UB mini S serisi coiller ile uyumludur (S1 0.8ohm ve S2 1.0 ohm kutuda paketlenmiştir). Yıldız aroması ve coil koruması için watt eklemek akıllı coil algılama için akıllıdır, coilinizi bir pres-fit coil kurulum sistemi ile değiştirin. Quest 2.0 çipine yanıt vererek, kitte gizli kontrol ve performans sunar, size güç LED gösterge ışığı sunar (Kırmızı Işık: < 3.7V; Mavi ışık:3.7-3.9V; Yeşil Işık: Tam Şarjlı(3.9V-4.2V) )) alt kontrol yoluyla. Hava akışı, buharın tercihine bağlı olarak ayarlanabilir ve dayanıklı kullanımı vurgulamak için uygun bir USB Type-C şarj kablosu kullanabilirsiniz. Kitin kabuğu, sağlam bir yapı sağlamak için çinko alaşımından yapılmıştır.

 

Uyumlu Coil > Lostvape UB Mini Coil

Uyumlu Kartuş > Lostvape Orion Mini Kartuş

Orion mini pod kit renkleri

Uzun bir kurulum hakkında endişelenmenize veya kitinizi sürekli ayarlamak zorunda kalmanıza gerek kalmayacak, akıllı bir yonga seti ve tek düğmeli işlemin bir kombinasyonu, ilk kullanımı ve günlük vaping'i çok basit hale getirir. Çip, tam olarak hangi coili taktığınızı tanıyacak ve bunun için en iyi güç seviyesini otomatik olarak seçecektir. Cihazı açmak için güç düğmesine beş kez tıklayın ve vape yapmak için düğmeye tekrar tıklayın. İşiniz bittiğinde, düğmeye tekrar beş kez basarak kiti kilitleyin.

Her Orion Mini vape kartuş, 3 ml'ye kadar e-likit tutacaktır ve istediğiniz aromayı seçebilirsiniz. Bölmenin yandan doldurma tasarımı sayesinde kartuşa likit eklemek çok basittir, büyük bir doldurma ağzını ortaya çıkarmak için sadece kauçuk parçayı çıkarın. Her bölmede ayrıca, sıkı veya gevşek bir nefes alma arasında geçiş yapma seçeneği sunan ayarlanabilir bir hava akışı bulunur. E-likit söz konusu olduğunda, 50/50 e-likit veya yüksek PG seçeneği öneriyoruz; Daha yumuşak bir boğaz vuruşu arıyorsanız, salt likit popüler bir seçimdir.

 

Paket İçeriği

1 Lost Vape Orion Mini
1 Lost Vape Orion Mini Kartuş
1 0.8ohm UB Mini S1 Coil
1 1.2ohm UB Mini S2 Coil
1 Tip-C USB Kablosu
1 Kullanım Kılavuzu
1 Garanti Kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 20

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu