Lost Vape Ursa Nano Pro Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 625 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 625 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 12.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,250.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Ursa Nano Pro, bir OYUN DEĞİŞTİRİCİ, 25W maks. çıktı. Hem entegre coil hem de değiştirilebilir coil sistemini tek bir kit setinde bir araya getiren ilk kişi. Yeni başlayanlar için uygun, ancak gelişmiş kağıtlar için kullanıcı deneyimini unutma. Birlikte verilen 0.8ohm (değiştirilebilir sistem) MTL ve Salt Nic kullanıcıları için tasarlanmıştır ve 0.6ohm (entegre sistem) freebase topluluğu için Loose MTL - RL aralığını destekler. Artık iki sistemi tek bir cihazda deneyimleyebilirsiniz. Büyüleyici Parlak Eloksallı Pastel Gradyan Çift Tonlu CMF'yi ve Nefes Darbe Tetikleyici LED'ini kontrol ettiğinizden emin olun.

 

Uyumlu Coil  >>  Lost Vape UB Mini Coil

Uyumlu Kartuş  >>  Lost Vape Ursa KartuşLost Vape Ursa Boş Kartuş

ursa nano pro renkleri

Alt sistemin pil paketi, USB Type-C konektörü aracılığıyla hızlı şarj desteğine sahip 900 mAh pil barındırıyor. Bu durumda maksimum akım 2 A olacaktır. Cihazda küçük monokrom ekran ve Ateşleme butonu bulunur ancak sıkma anında 25 W'a kadar güç verebilme özelliğine sahiptir. İkincisi, yandaki özel bir kaydırıcı tarafından düzenlenir. Kartuş olarak üretici, seçeneğin hem yerleşik 0,6 ohm evaporatörle hem de değiştirilebilir 0,8 ohm evaporatörle kullanılmasını önerir.

lost vape ursa nano pro

Ursa Nano Pro Pod cihazı, ana üretim malzemesi yüksek kaliteli alüminyum alaşımı olduğundan, aerodinamik kenarları olan kompakt bir gövdede yapılmıştır. Cihaz, degrade ve düz renk boyama ile dokuz parlak renkte sunulmaktadır. Tasarım çözümlerinden, cihazın altındaki parlak logoya dikkat etmek önemlidir.

lost vape ursa nano pro kutu içeriği

Kutu İçeriği

1* Lost Vape Ursa Pro Pod
1* Lost Vape Ursa Boş Kartuş
1* Lost Vape 0.6Ω Ursa Kartuş
1* Lost Vape UB Mini S1 Coil (0.8Ω)
1* Type-C Şarj Kablosu
1* Garanti Kartı
1* Kullanım Kılavuzu
1* Kordon
1* O-ring

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 20

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu