Lost Vape Ursa Baby Pro Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 597 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 597 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 11.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Lost Vape Ursa Baby Pro elektronik sigara kiti, taşıması kolay bir cihaz arayan kullanıcılar için mükemmel olan kompakt ve kullanışlı bir cihazdır.

Daha Fazla Detaylar

1,195.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Lost Vape Ursa Baby Pro elektronik sigara kiti, taşıması kolay bir cihaz arayan kullanıcılar için mükemmel olan kompakt ve kullanışlı bir cihazdır. Uzun vaping seansları sağlayan 900mAh kapasiteli dahili bir bataryaya sahiptir. Ayrıca, MTL (Ağızdan Akciğere) veya RDTL (Sınırlı Doğrudan Akciğere) elektronik sigara için ideal olan 25 W'lık maksimum çıkış vardır.

Kutuda, bir adet Ursa 0.6ohm kartuşu ve UB Mini coillerle kullanılabilen boş bir kartuş olmak üzere iki kartuş bulacaksınız. Ayrıca bir UB Mini S1 coili ile birlikte gelir. Ekranın üzerindeki düğmeyle, daha büyük bulutlar için watt değerini artırabilir veya daha az buhar üretimi için düşürebilirsiniz.

Uyumlu Kartuş

Lost Vape Ursa Kartuş  -  Lost Vape Ursa Boş Kartuş

ursa baby pro renkler

Yanları dolduran Ursa Nano kartuş sayesinde Ursa Baby Pro setinizi doldurmak artık çok kolay. Tek yapmanız gereken doldurma portunu ortaya çıkarmak için silikon tıpayı çıkarmak ve seçtiğiniz likit ile doldurmak. En iyi sonuçlar için, kitinizden en iyi şekilde yararlanmak için 50/50 veya yüksek PG konsantrasyonuna sahip bir likit kullanmanızı öneririz. Ayrıca, ayarlanabilir hava akışı özelliği ile nefes almayı daha sıkı veya daha gevşek hissedecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Bu özellik, ister daha sıkı ister daha gevşek bir çekiş tercih edin, vaping deneyiminizi beğeninize göre özelleştirmenizi sağlar. Genel olarak Lost Vape Ursa Baby Pro elektronik sigara seti, kompakt, kullanışlı ve özelleştirilebilir bir cihaz arayan kullanıcılar için mükemmel bir seçimdir.

Pod'un bu yeni versiyonu sayesinde her nefeste daha güçlü tatları deneyimleyebileceksiniz. Ayrıca, uzatılmış ömür, kullanıcıların Pod kafasını değiştirme maliyetini ve süresini azaltmasına da yardımcı olur.

Kutu İçeriği

1* Ursa Baby Pro Pod
1* Ursa Boş Kartuş
1* 0.6ohm Ursa Kartuş
1* UB Mini S1 Coil 0.8ohm
1* Type-C Kablo
1* Lanyard
1* Kullanım Kılavuzu
1* Garanti Kart

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 20

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu