Lost Vape Ursa Nano S Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 495 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 495 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 9.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

990.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Ursa Nano S Lost Vape, çok hoş bir dokunuş için kauçuk bir kaplama ve yadsınamaz ergonomi için ince bir şekil sunar. Ursa Nano S, en basit haliyle e-sigaradır, herhangi bir düğmeyle uğraşmanıza gerek kalmayacak, ayar yok, vaping her aspirasyonda (otomatik çekme) kendi kendine başlayacaktır. Pod'unuzda bulacağınız tek şey, cömert 800 mAh pilini hemen şarj etmenizi sağlayacak USB-C bağlantı noktasıdır.

 

Uyumlu Kartuş  >  Lost Vape Ursa Kartuş

 

Pod Ursa Nano S: Lost Vape uzmanlığı

Bir e-sigara üreticisi Lost Vape ile sihir kesin olarak gerçekleşir. Son olarak, dürüst olmak gerekirse, kaba bir numaradan çok, harika yanıt verme hızı ve güvenilirliği ile tanınan Quest 2.0 yonga setidir. Bu yonga seti, bölmenin 16W'lık maksimum gücünü ve her şeyi halleder, yani tek yapmanız gereken koltuğa uzanmak ve buhar turlarınızı uygulamak.

Ursa Nano s kartuş

Ursa Nano Lost Vape Kartuşlar 

Temel unsur, bu kitte entegre coilli Ursa Nano kartuşun 0,8 ohm versiyonunu alacaksınız. Dahili coil, büyük bir basitlik anlamına gelir çünkü bobin bir kez aşındığında, onu yeni bir kartuşla değiştirmek için atmanız yeterlidir. Alacağınız 0.8 ohm versiyonu, en iyi tatlar ve oldukça yoğun bir buhar için bir RDL vape, başka bir deyişle sıkı ama çok fazla değil sunacaktır. Daha sıkı çekme tipi MTL denemek isteyenler için bu Ursa Nano kartuşun 1.0 ohm versiyonu da mevcuttur (ayrı satılır). Lost Vape UB Mini halkasını yerleştirebileceğiniz boş bir kartuş versiyonu da mevcuttur (ayrıca satılır).

Versiyonu ne olursa olsun Ursa Nano kartuşları, kartuşu bölmeden çıkararak yan tarafı dolduracak 2,5 ml'lik bir kapasite sunar.

 

Paket İçeriği

1* Lost Vape Ursa Nano S

1* Ursa Nano 0,8 ohm kartuş

1* USB-C kablosu

1* kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 20

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu