LVE Orion 2 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1247 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1247 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 24.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

2,495.00 TL

- +

 
Açıklama

LVE, çarpıcı Orion II ile geri döndü - Hem MTL hem de DTL coilleri için 40 W'a kadar güç sağlayan, geniş bir dahili 1500 mAh kapasiteli bataryaya sahip. Karbon fiberden sorumlu bir şekilde tedarik edilen egzotik ahşaplara kadar 15 olası gövde ve panel kombinasyonu.

eve orion 2 hava ayarı

Hem MTL hem de DTL coilleri için 40W'a kadar güç sağlayan hızlı şarj olan 1500mAh kapasiteli bir LiPo'ya sahip olan Orion II, hepimizin aşina olduğu orijinal Orion'un şık ve ayrık halefidir. LVE Orion II, karbon fiberden sorumlu bir şekilde tedarik edilen egzotik ahşaplara kadar şu anda 5 farklı panel seçeneğiyle gümüş, siyah ve altın olmak üzere 3 renkte mevcuttur. Böylece, 15 olası varyasyon ve yakın gelecekte sunulacak daha fazla panel seçeneği ile cihazı sınırsız şekilde kişiselleştirebileceksiniz. Cihazın coilleri DTL için 0,4Ω ve MTL için 0,8Ω olarak mevcuttur. Her ikisi de, içindeki haddelenmiş örgü bobin nedeniyle mükemmel buhar ve tat üretir. Hava akışı, orta gevşek bir MTL'den kısıtlı bir DTL'ye ayarlanabilir.

lve orion2 pod

Coil Değişimi

Kullanılmış coili çıkarın, yeni bir coili güvenli bir şekilde oturana kadar sıkıca bastırın, basarken iki tıklama hissetmelisiniz. Kartuşta kalan likit varsa, kullanılmış coili çıkarırken ve sızıntıyı önlemek için yenisini takarken tankı bir tarafa doğru eğin.

Likit doldurmak için doldurma kapağını sökün ve kartuşu likit ile doldurun. Sızıntıyı önlemek için doldurduktan hemen sonra kapağı sıktığınızdan emin olun. Kullanmadan önce lütfen yeni coili doygun hale gelmesi için kullanmadan önce 10dk bekleyin. 

Sistem çalışması

1.) Açma/kapama: güç düğmesine 2 saniyede 5 kez basın.

2.) Güç ayar düğmelerini kilitlemek veya kilidini açmak için güç düğmesine ve "+" düğmesine aynı anda basın.

3.) Gücü ayarlamak için "+” düğmesine veya "-" düğmesine basın.

4.) Puf sayılarını temizlemek için güç düğmesine ve "-" düğmesine aynı anda basın.

lve orion 2 kutu içeriği

Paket İçeriği

1x Orion II Cihazı
2x Orion II Tankı – 4,5 ml
2x Orion II Coil (0,4Ω Kısıtlı DTL)
1x USB C Tipi Kablo
1x Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 20

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu