Lost Vape Centaurus Q80 Kit

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 875 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 875 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 17.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,750.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Lost Vape Centaurus Q80 Pod Kit, Lost Vape'in en yeni sürümüdür ve bu harika pod mod kitinin İngiltere'deki ilk stokçusu olmaktan bir kez daha gurur duyuyoruz. Lost Vape'deki arkadaşlarımıza müteşekkiriz, bunları ilk olarak size getirme zevkini yaşadık. Özetle, UB Ultra Pod'lu Centaurus Q80 Pod, maksimum 80 watt güç pompalayabilen ve yeni UB Ultra coil takılıyken hoş bir likit kapasitesi tutan harici tek bir 18650 pile sahiptir.

UB Ultra Pod'lu Lost Vape Centaurus Q80 Pod Kiti, üstün Quest 2.0 çipi ve yeni nesil bir arayüz ile donatılmıştır. Bu nispeten hafif pod mod kiti, maksimum 80W güç sağlayan harici tek bir 18650 pil kullanır. Düğmeler sağlamdır ve son derece ergonomik bir şekilde yerleştirilmiştir, rahat bir tutuş ve erişimi kolay kullanım sağlar.

En önemlisi, yükseltilebilir UB Ultra platformunun gişe rekorları kıran lansmanı ile, benzeri görülmemiş bir lezzet deneyimiyle kendinizi şımartabilirsiniz. 0,96 inç tam renkli TFT ekranıyla gösteriş yapan bu model, VW modunu destekler. SS & çinko alaşımından yapılmış, kompakt ve sağlam bir yapı ile iyi bir performans sergiliyor. 0.15ohm veya 0.3ohm UB Ultra coiline bağlı olarak iki ayarlanabilir hava akışı yuvası ve bir üst doldurma sistemi vardır, iniş bulutları ile daha çeşitli bir lezzet patlaması sağlayabilir.

  

Kutu İçeriği

Centaurus Q80 Mod
UB Ultra Boş Kartuş
UB ULTRA M3 Coil 0.15ohm
UB ULTRA M1 Coil 0.3ohm
4 adet O-Halka
Kullanım kılavuzu
C Tipi Kablo
Garanti belgesi

 
Soru Cevap (1)
Müşteri Metehan Özyurt | 2023-07-06 13:31:15

Merhaba içinden pil çıkıyor mu yoksa pili ile mi almamız gerekiyor

Müşteri Hizmetleri

Merhaba, kutu içeriğinde pil çıkmaz, ayrı olarak satın almalısınız.

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 20

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu