Lost Vape Thelema Mini 45w Kit

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 975 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 975 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 19.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,950.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Lost Vape Thelema Mini 45W Kiti, maksimum 45W güce sahip yeni nesil tank modları ve pod modları. Şirin-mini boyut ve yerleşik 1500mAh pil, uzun süreli bir elektronik sigara deneyimini tatmin etmek için uyumu birleştirir. İki farklı değiştirilebilir UB Lite coili ile donatılmış olan Thelema Mini, nikotin memnuniyetinizi elde etmek için mükemmel lezzet iletimi ve Sıkı MTL'den DTL'ye deneyimi sağlamak için sürekli çaba göstermektedir. Hepsi zarif ve klasik bir görünüme uyar ve başlangıç kiti olarak gerçekten mükemmel bir seçim sunar.

 

Uyumlu Coil  >  Lost Vape UB Lite Coil

 

Lost Vape Thelema Mini 45W Kiti, maksimum 45W güce sahip yeni nesil tank modları ve pod modları. Sevimli mini boyut ve yerleşik 1500mAh pil, uzun süreli bir elektronik sigara deneyimini tatmin etmek için uyumu birleştirir. İki farklı değiştirilebilir UB Lite coili ile donatılmış olan Thelema Mini, nikotin memnuniyetinizi elde etmek için mükemmel lezzet iletimi ve Sıkı MTL'den DTL'ye deneyimi sağlamak için sürekli çaba göstermektedir. Hepsi zarif ve klasik bir görünüme uyar ve başlangıç kiti olarak gerçekten mükemmel bir seçim sunar.

Thelema mini kit renkler

Harika performans, tasarım ve görünüm sağlayan yeni UB Lite Tank ile tanışın, kesinlikle birinci sınıf. Bu tank, seçtiğiniz likit ile harika bir tat üretebilir. Hızlı kayan coil tasarımı, iyileştirilmiş doldurma portu ve ikili damlama uçları kullanıcı dostudur ve tankın genel estetiğini tamamlar. Başka bir seçenek de UB Lite Pod Tank'ı seçmenizdir. Pürüzsüz ayarlanabilir hava akımı yuvaları ile mıknatıs tabanı, dengeli bir DTL'den MTL'ye vaping deneyimi sağlar. Sıcak bir vape ve bulut üretimi beklemeye yetecek kadar güç sağlayan yepyeni UB LITE coilleriyle birlikte kullanın.

Güç Aralığı: 5-45W
Desteklenen Coil Direnci: 0.2-5.0ohm
Akım Aralığı: 1-15A
Ekran: 0,69 inç OLED Ekran
Pil: Dahili 1500mAh pil
Akü Voltajı: 3.0-4.2V
Gövde Malzemesi: Çinko Alaşımlı ve Paslanmaz Çelikler
Şarj: C Tipi şarj
RDL'den MTL'ye dönüştürücü
Ayarlanabilir Hava Akışı
Uyumlu Coil: UB Lite Coil
0.3ohm Mesh (45W, DTL, Freebase)
0.6ohm Mesh (20-30W, RDL veya Gevşek MTL, daha düşük Nic Salt Freebase)
1.2ohm Mesh (11W, MTL veya Nic Salt)

Lost Vape Thelema Mini 45W Kit ile hangi coiller uyumludur?
Tank ve bölme olmak üzere her iki versiyon da Lost Vape'in UB Lite coilleri ile uyumludur. Bu coiller şu anda vaping tarzınıza uygun 4 farklı varyasyonda mevcuttur - 0.40, 0.80, 1.0 ve 1.4 ohm.

Lost Vape Thelema Mini 45W Kitini kullanmak için pil almam gerekir mi?
Bu cihaz dahili bir 1500mAh batarya içerir, bu nedenle harici bir batarya satın almanıza gerek yoktur. Lost Vape'in yeni sürümünün sağladığı sadeliğin ve nihai lezzetin tadını çıkarın.

thelema mini kit içeriği

Kutu İçeriği

1 x Thelema Mini Mod
1 x Tank UB Lite 3.5ml
1 x USB-C Kablosu
1 x UB Lite L7 0.3Ω Coil
1 x UB Lite L8 1.2Ω Coil
1 x 2ml yedek Pyrex Cam
1 x Aksesuar çantası
1 x MTL ağızlık
1 x RDL ağızlık
1 x Kullanım Kılavuzu
1 x Garanti Kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 3

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu