Ice Monster Strawmelon Apple 100ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 170 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 170 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 3.40 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Meyveler ve ferahlatıcı mentolün tatmin edici bir birleşimidir. Çilek, karpuz, elma ve nane aromaları damaklarınızı heyecanlandırırken kendinizi tropik bir kumsalda gibi hissedeceksiniz.

Daha Fazla Detaylar

340.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır
 
Açıklama

Ice Monster Strawmelon Apple, meyveler ve ferahlatıcı mentolün tatmin edici bir birleşimidir. Çilek, karpuz, elma ve nane aromaları damaklarınızı heyecanlandırırken kendinizi tropik bir kumsalda gibi hissedeceksiniz.

Strawmelon Apple vape likit teneffüs ettiğinizde, tatlı tadı sizi cennete gönderirken, her damak tadında çilek aroması karıncalanır. Ardından tatlı bir karpuz aroması ve ücretsiz bir gevrek elma tadı susuzluğunuzu giderir. Nefes verirken buz gibi bir mentol akışı sizi serinletir.

PG/VG: %25PG / %75VG

Birincil Tatlar: Çilek, Karpuz, Elma, serin bir esinti ile.

Ice Monster'ın Strawmelon Apple likit, yüzde 75 bitkisel gliserin (VG) ve yüzde 25 propilen glikol (PG) bazına sahiptir ve muazzam, kabarık buhar bulutlarını solumanızı sağlar. Bu birinci sınıf e-likit, 100 ml'lik tombul goril şişesinde gelir.

Ice Monster Strawmelon Apple eJuice by Monster Vape Labs, sulu çilek, gevrek elmalar, etli çilekler ve esintili mentol ile tat alma tomurcuklarını buzlu ve tatmin edici derecede taze, meyveli bir tat ile birleştirir. Nefes alma, çilek ve karpuzun dil üzerinde dans etmesiyle başlarken, nefes verme gevrek elma patlaması ve ardından buzlu mentol esintileri ile başlar. Serinletici meyvelerle serinlemekten hoşlanıyorsanız, bu e-likiti bir deneyin! Hatta yeni favori eJuice'ınız olabilir.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 10

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu