Moti Play Pod Kit 30w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 550 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 550 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 11.00 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

1,100.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Moti

 
Açıklama

Moti Play pod ile üretici, hem yeni başlayanlar hem de daha deneyimli kullanıcılar tarafından çok beğenilen fütüristik ve çok yönlü kit dalgasını kullanıyor. Ve Moti'nin kompakt olduğu kadar güçlü de olan bu kit ile uzun süre zirvede kalma riskini taşıdığını söylemekle yetinelim!

30W maksimum ayarlanabilir güç için 900mAh pil ile donatılmış, dolaylı inhalasyon (MTL) vaping için 1.0ohm dirençli (değiştirilebilir) 2ml Moti Play kartuşu ile birlikte gelir.

Moti play renkler

Fütüristik ve gizli bir tasarım

Moti Play kutusunu açtığınızda minimalist ve çağdaş tasarımına hayran kalacaksınız. Elinize geçtiğinde, 72g tüy ağırlığını ve ultra ince boyutlarını (80x44x12.5mm) takdir edebileceksiniz. Daha fazla pratiklik için Moti, bu amaç için sağlanan çentiğe takacağınız bir bilek kayışını kit kutusuna yerleştirmiştir.

Tetik düğmesine art arda 5 kez basarak Moti Play podunuzu açın; işte o zaman kartuşun hemen yanında muhteşem bir 0.96'' OLED ekran ortaya çıkıyor. Moti Play, çok yönlü ve sağduyulu ekipman arayan buharcılar için ideal bir arkadaştır.

Mükemmel entegre kartuş

Moti Play kartuş, 2 ml'lik bir kapasite sunan aynı adlı bir kartuşla donatılmıştır. Şeffaf, size kalan likit seviyesinin gerçek zamanlı görünürlüğünü verir.

Moti mühendisleri, kartuşu e-sigara yapısına tamamen entegre ederek Moti Play'in tasarımıyla da ilgilendiler. Sonuç, bölmenin geri kalanıyla aynı olan bir tanka sahip uyumlu bir kittir. Kartuşa ayrılmış yer, tek bir hareketle tankınızı takıp çıkarabilmenizi sağlayan manyetik bir bağlantı sistemi ile donatılmıştır.

Tam bir 0,96'' ekran

Tetik düğmesine beş kez basarak Moti Play pod'unuzu çalıştırdınız.

0,96 '' OLED ekran, MCU yonga seti sayesinde aydınlanır ve elektronik sigaranız için gerekli tüm bilgileri görüntüler:

Her nefesin süresi
Tanımlanan watt cinsinden güç
direnç değeri
puf sayısı
Pil seviyesi
Gerçek zamanlı voltaj (Volt)

Takılan dirence bağlı olarak çıkış gücünü (30W'a kadar) ayarlama olanağına sahipsiniz: vat miktarını artırmak için bölmenin üst kısmında bulunan ayar düğmesine basın. Ekranınızda "P Lock" yazıyorsa "Güç Ayarı" ve "Tetik" düğmeleri kilitli demektir. Ardından modun kilidini açmak için bu iki düğmeye aynı anda basın. "P Lock" modu etkinleştirildiğinde güç ayarlanamaz.

Hızlı USB-C şarjı

900mAh pil, mantıksal olarak Moti Play bölmesine iyi bir şarj özerkliği sağlar; bu, elektrik kesintisi yaşamadan gün boyu esigarınızın tadını çıkarmanızı sağlar.

Pil göstergesi düşük şarj gösteriyor mu? Cihazın yan tarafındaki USB-C bağlantı noktasını kullanarak podunuzu şarj etmek için verilen kabloyu almanız yeterlidir.

510 ağızlıklı 2 ml'lik bir tank

Moti Play bölmesi, 2 ml'ye kadar e-sıvı tutabilen değiştirilebilir bir dirençli kartuşa sahiptir. 1.0ohm'luk bir Moti Play bobini ile teslim edilen dolaylı inhalasyonda (MTL) lezzetli bir elektronik sigaranın keyfini hemen çıkaracaksınız. Manyetik bağlantı sistemi sayesinde, e-likit aromalarını dilediğiniz gibi değiştirmek için tabanından kolayca çıkarabilirsiniz.

Moti oyun kartuşu ergonomik, gaga şeklinde bir damlama ucuna sahiptir.

Ancak bölmenin bir 510 konektörle donatıldığını unutmayın; 510 bağlantılı herhangi bir ağızlığı takmak için bolca zamanınız olacak.

Çıkarılabilir bir coil

Moti Play kartuşu yalnızca e-sıvı içinde doldurulabilir değil, aynı zamanda değiştirilebilir bir dirence de sahiptir. Alırken, 10 ve 16W arasında bir güç için size dolaylı bir soluma vaping (MTL) sunan 1.0ohm'luk bir bobin zaten bölmenize takılıdır.

Kartuş ayrıca 18 ve 25W arasında kullanılmak üzere Moti Play 0.45ohm dirençlerle uyumludur. Bu değer, Kısıtlayıcı Doğrudan Nefes Almada (RDL) size daha havadar bir çekim sağlar.

Direncinizi değiştirme zamanı geldi mi? Değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyin:

Moti Play kartuşunu manyetik tabanından çıkarın
Bobini tanktan çekin ve atın
Yeni bir bobin alın ve hazırlamak için birkaç damla e-sıvı ile ıslatın.
Ardından kartuşa takın
Deponuzu e-sıvı ile doldurun ve 5 ila 10 dakika bekleyin
Kartuşu bölmenize yeniden takın ve vape!
Hava beslemesini ayarlamak için bir düğme

Üretici Moti, ustaca bir hava akışı ayarlama sistemi ile yeniden yenilik yapıyor.

Pod'unuzun altında bulunan küçük kırmızı halkayı çevirerek Moti Play'in hava akışını kolayca ayarlayın.

Tekerleği çevirerek sıkı veya biraz daha havadar bir buhar arasında dilediğiniz gibi geçiş yapın!

Kutu içeriği

1 Moti Play Pod
1 Moti Play Kartuş (önceden takılmış)
1 Moti Play 1.0ohm coil (önceden yüklenmiş)
1 el kayışı
1 USB-C şarj kablosu
1 Kullanım Kılavuzu
1 Garanti Kartı

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle
Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Doğrulanmış satın alma

tasarım harikası

tasarımına bayıldım, ekranı güzel ve okunaklı, sürekli içtiğim likit ile denedim aroma kalitesi ortalamanın üzerinde, hava akış ayarını çok sevmedim, sıkı içim için ayarlayamadım ama genel olarak güzel beğendim.

Bu açıklama sizin için yararlı oldu mu? Evet Hayır

Aynı kategorideki diğer ürünler: 2

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu