Naked Apple E-Likit 60ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 374 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 374 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 7.48 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Naked 100, damak tadınızı şaşırtacak ve size daha tutarlı bir şekilde geri gelmenizi sağlayacak bir likit ile tekrar geri döndü. Bu likit, taze toplanmış gevrek elmaların muhteşem lezzetini alır ve onu sulu üzüm ve sulu karpuzun tadıyla birleştirir.

Daha Fazla Detaylar

749.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Naked

 
Açıklama

Naked 100 Apple'ı (önceden Apple Cooler olarak biliniyordu) içinize çektiğinizde, gevrek elmaların tadı damağınızda dans edecek ve sizi daha fazla özlemeye bırakacaktır. Daha sonra, üzümlerin tadı, bir peri masalından çıkmış bir tat yaratmak için elma likit aroması ile ustaca birleşecektir. Nefes verirken karpuzların tadı tüm aromayı o kadar lezzetli bir şekilde birbirine bağlayacak ki, her tarafınızdan salyalar akacak.

Naked 100, içinde bulunduğunuz ruh hali ne olursa olsun vape suyuna sahip bir vape suyu markasıdır. Bu vape suları, tekrar tekrar gelmenizi sağlayacağından emin olabilirsiniz. Naked 100, o kadar muhteşem tatlara sahiptir ki, likitin herhangi birinin sadece bir nefesi ile çılgınca aşık olacaksınız. Naked 100, tüm vape sularını, size başka hiçbir şeye benzemeyen bir buhar deneyimi sağlayacak en kaliteli malzemelerle yapar.

Naked 100 Elma, yazın en sıcak günlerinde bile sizi serinletecek. Bu likit elma, üzüm ve karpuzun inanılmaz ferahlatıcı tatlarını alır ve şimdiye kadar tattığınız hiçbir şeye benzemeyen bir likit oluşturmak için bunları birleştirir.

ŞİŞE BOYUTU: 60ML

LEZZET PROFİLİ: ELMA, ÜZÜM, KARPUZ

VG/PG: 65/35

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 21

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu