Naked Berry Likit 60ml

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 395 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 395 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 7.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Nefes aldığınızda, Naked 100 Berry likit, tatlı ve ekşilik dolu, olgun yaban mersini, ahududu ve böğürtlenin üçlü bir karışımını sunar. Nefes verdiğinizde, egzotik meyveler ferahlatıcı buz gibi mentol tadıyla dengelenir ve ağzınızı sulandırır.

Daha Fazla Detaylar

790.00 TL

  • 3mg
  • 6mg

- +

Marka: Naked

 
Açıklama

Berry (Very Cool) Naked 100 Mentol likit - 60ml

Naked 100 Berry (Önceki ismi Very Cool), buzlu mentolün ferahlatıcı notaları ile katmanlı tatlı ve keskin karışık meyve aroması profili ile göründüğü kadar lezzetlidir. Her nefeste daha taze ve daha lezzetli hale gelen cesur bir meyve aroması için taze toplanmış Yaban Mersini, Böğürtlen ve Ahududu karışımının bir çiseleyen bal ile tadını çıkarın. Very Cool, Naked100'ün en lezzetli e-likitlerinden beklediğiniz aynı lezzetli tada sahip Naked 100 Menthol Berry olarak yeniden markalandı.

Nefes aldığınızda, Naked 100 Berry likit, tatlı ve ekşilik dolu, olgun yaban mersini, ahududu ve böğürtlenin üçlü bir karışımını sunar. Nefes verdiğinizde, egzotik meyveler ferahlatıcı buz gibi mentol tadıyla dengelenir ve ağzınızı sulandırır.

Berry likit by Naked 100, yüzde 65 bitkisel gliserin (VG) ve yüzde 35 propilen glikol (PG) içeren bir tabana sahiptir ve pürüzsüz, ferahlatıcı bir tat ve hoş bir yatıştırıcı boğaz vuruşu sağlar.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 21

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu