Smok Nord Pro Kartuş

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 305 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 305 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.10 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


094PMT1386

Yeni ürün

610.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Smok

 
Açıklama

Smok Nord Pro yedek kartuş, Smok Nord Pro kitine uyacak şekilde tasarlanmıştır ve 3.3 ml kapasiteye sahiptir. Smok Nord Pro coil serisiyle ve SMOK Nord Coil serisi ile tam uyumlulukları sayesinde, kitinizi MTL (Ağızdan Akciğere) veya DTL (Doğrudan Akciğere) soluma üretecek şekilde özelleştirebilirsiniz. Bu, buharlama tarzınız değişse bile aynı kiti kullanmaya devam edebileceğiniz anlamına gelir.

Doldurulabilir 3.3ml Kartuş
DTL ve MTL Buharlama Destekler
Smok Nord PRO Coil Uyumlu
Yandan Dolgu
Yüksek VG ve Yüksek PG E-Likiti Destekler

Nord Pro'yu yeniden doldurmak artık çok kolay. Doldurmanız gerekiyorsa, kartuşun yan tarafındaki silikon tıpayı çıkarın ve 3.3 ml'ye kadar e-likit ekleyin. Nord serisinden herhangi bir coili destekleyen bir kartuş olarak çoğu e-likit ile kullanılabilir. Bununla birlikte, 50/50 veya yüksek PG e-likitin 1.0 Ohm veya üzeri coillerle eşleştirilmesini öneririz. Oysa %70 VG konsantrasyonuna sahip e-likit, 1.0 Ohm'un altındaki coiller için en iyi sonuçları verecektir.

Paket İçeriği:

3 x Smok Nord Pro Doldurulabilir Kartuş

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu