Smok Solus Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 287 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 287 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 5.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

575.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Smok

 
Açıklama

SMOK Solus Pod System Kit, zarif ve taşınabilir olan yeni bir kalem tarzı pod sistemidir. SMOK Solus Pod Kit, maksimum 16W çıkışlı dahili 700mAh pil ile çalışır. SMOK Solus, akıllı bir LED göstergesine ve havayla etkinleştirilen işleve sahiptir. SMOK Solus kartuşu, saf MTL tadı için yan doldurma tasarımı ve önceden yüklenmiş 0.9ohm örgülü bobin ile 3 ml kapasiteye sahiptir. SMOK Solus pod, ağzınızdan daha az sızıntı olan Ördek gagalı ağızlığı benimser.

SMOK SOLUS Kit, hem tasarımın hem de performansın gerçek özünü bünyesinde barındırır, yan yuvadan e-sıvınızı yeniden doldurmayı destekleyen 3 ml'lik bir vape likit kapasitesi ile birlikte gelir. Hava girişine göre, SOLUS'u şık ağızlıktan soluduğunuzda, daha yumuşak bir buhar getirmesinin yanı sıra, damağınıza iyilikle vurur. Ayrıca, çıkarma ve değiştirme kolaylığı sağlayan mıknatısı bölmenin altından kolayca çıkarır.

Smok Solus 2

smok solus pod renkleri

Önce SOLUS'un moduyla ilgili yolculuğuna başlar. 4.2V'luk sabit giriş voltajına sahip 700mAh dahili pil ile donanmış, tüm gün kullanımı destekler. Gözlemci ve hatırlatıcı rolünü oynamak için özel ve inanılmaz bir LED göstergesi kullanır, Farklı durumlarda yanıp sönme farklı bilgileri temsil eder: Kitinizi başlattığınızda veya başlattığınızda yanıp söner. 10S aşırı vaping koruması nedeniyle 10 defadan fazla vaping yaptığınızda iki kez yanıp sönün. Mikro USB bağlantısıyla şarj ederken parlar ve size tam şarjı hatırlatmak için yanıp söner. SOLUS, hava presi tarafından otomatik olarak çalıştırılarak doğrudan soluma özelliğine sahiptir ve sorunsuz bir deneyim sunar. Tüm bu özellikler, vapingde ileriye doğru bir evrime sahiptir ve bir kez verdiğinizde sizi şaşırtacak.

solus pod bağlantısı

Paket İçeriği

1* Solus Pod (700mAh)

1* Solus Mesh 0.9ohm Kartuş (3ml)

1 * Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (1)
Müşteri Baran | 2022-08-20 17:52:31

Bu cihaz ile normal likit kulanılabilirmi illa salt likit olması mı gerekiyor?

Müşteri Hizmetleri

Hem salt hem de normal likit kullanabilirsiniz

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu