Smok Morph Pod-80 3000mAh

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 495 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 495 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 9.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

990.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Smok

 
Açıklama

SMOK Morph Pod-80 Kit, devasa 3000 mAh entegre pili sayesinde bir canavara dönüşüyor ve 80W'a kadar gücü sizin memnuniyetiniz için getiriyor ve 4.1V voltaj çıkışının kararlılığı ile çıkışı optimize ediyor ve çalışırken bile daha kararlı bir lezzet getiriyor. pil bitmek üzere. 1.5A şarj akımına bağlı olarak, pili sıfırdan tama şarj etmek için sınırlama 2 saattir. Bu çok yönlü LP2 bölmesi, çift hava girişleri yoluyla hava akışını ayarlamak için geçiş tarzı bir hava anahtarıyla oynayarak 5 ml vape likit kapasitesine sahiptir, MTL, RDL ve DL vaping ihtiyaçları için en yumuşak aroma ile ideal vaping stiline ulaşır. OLED ekrana gelince, daha iyi görüntüleme için kesin tarihi gösterir, geniş atış kontrolü ve Açma/Kapama düğmesi ile yüksek kaliteli performansı ve rahatlığı parmak uçlarınızda hissedebilirsiniz. Kitin ısınması için neredeyse 0,001 saniye harcaması gerekiyor.

Smok Morph 80 Pod Kit

Yeni SMOK Morph Pod 80 kiti, orijinal Morph pod kitini daha da fazla özellik ve iki kat daha fazla güç çıkışı ile yükseltiyor.

smok morph pod renkler

Smok Morph Pod 80, inanılmaz stil, işlevsellik ve performansı her türlü vaper için uygun sağlam tek bir cihazda harmanlıyor. Ergonomik tasarımı, ekstra geniş dokunsal ateşleme düğmesinin yanı sıra birinci sınıf malzemeler sayesinde elde harika bir his verirken, sağlam, kompakt ve hafif yapısı herhangi bir cep veya bölmede zahmetsizce seyahat edebileceği anlamına gelir.

Smok Morph 80 kiti, Morph'un gücünü, sub-ohm vaping için ideal olan maksimum 80W'a kadar artırır. Kit, tüm gün kullanım ömrü için yerleşik 3000 mAh pil ile çalışır ve süper hızlı USB-C şarjı, cihazın birkaç saatin altında tamamen şarj olduğunu görebilir.

Morph 80 pod kiti, çekişi zahmetsizce ayarlamanıza izin veren yeni bir ayarlanabilir çift hava akımı anahtarı sunarken, birlikte verilen yeniden doldurulabilir 2ml LP2 pod, vaping deneyiminizi gerçekten kişiselleştirmenize yardımcı olmak için tüm Smok'un LP2 serisi bobinleriyle uyumludur.

Smok 80 S versiyonu, harici 18650 pil kullanma esnekliği sunar.

3000mAh Entegre Pil
80W'a kadar çıkış gücü
5ml E-likit Kapasitesi
Manyetik Pod Bağlantısı
3+1 sızdırmaz tasarım
Üst doldurma tasarımı
0.001s Ateşleme Süresi
Tüm LP2 Bobinlerle Uyumlu
Geçiş tarzı Hava Anahtarı
Çift Hava Girişi

Kutuda ne var ?

1 x SMOK Morph Pod-80
1 X SMOK MORPH POD-80 LP2 Kartuş 5ml
1 x SMOK LP2 Örgülü 0.4ohm Coil
1 x SMOK LP2 Meshed 0.23ohm DL Coil
1 x Tip-C Kablo
1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu