Smok Solus 2 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 325 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 325 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Smok Solus 2 Pod Elektronik Sigara

Daha Fazla Detaylar

650.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Smok

 
Açıklama

700 mAh'lik yerleşik bir pil ve bir c tipi kablo hesabı ekleyen bu taşınabilir Smok SOLUS 2 'de heyecan verici lezzetin ve buharın tadını çıkarın. Çift hava akımı tasarımı sayesinde, lezzet hem RDL hem de RDL için çeşitlilik ve memnuniyet açısından artırılmıştır. MTL, yalnızca bölmenin kurulumunu değiştirerek kullanılabilir. Yenilik, buhar deneyimini değiştirmeye devam ediyor.

SMOK Solus kartuş çeşitleri, hem SOLUS 2 Kit hem de SOLUS Kit modelleri ile uyumludur.

 

Uyumlu Kartuş

Smok Solus Kartuş

smok Solus 2 renkleri

Solus kartuş basitlik göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. Bölmeyi doldurmaya gelince, doldurmanız gerektiğinde çıkarılabilen yanda silikon tıpa bulacaksınız. Coilin ağ yapısı nedeniyle, e-likiti daha hızlı ısıtacak ve daha dolgun bir lezzet üretecektir. En iyi sonuçlar için, 50/50 veya yüksek PG konsantrasyonuna sahip bir e-likit öneriyoruz.

Yeni başlayanlar için tasarlanan ve tüm buharcılar arasında popüler olan SMOK Solus 2, rahat bir vapingin keyfini çıkarabileceğiniz her durum için ideal elektronik sigaradır. Küçük boyutu, Solus 2'yi tüm gün boyunca harika bir arkadaş yapar. Cebinize sorunsuz bir şekilde sığar ve çantanızda kolayca saklayabilirsiniz, düğmesi yoktur, bu nedenle yanlışlıkla ısınma konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Entegre pili 700 mAh kapasite sunar ve bir güç bankası ile USB-C portu üzerinden veya duvar prizinden uygun bir adaptör (dahil değildir) ile istediğiniz zaman rahatlıkla şarj edebilirsiniz.

Bir düğmenin olmaması, SMOK Solus 2'yi yeni başlayanlar ve kurulum ve karmaşık çalışma konusunda endişelenmek istemeyenler için ideal bir elektronik sigara haline getiriyor. Pili şarj etmeniz, plastik bölmeyi e-sıvı ile doldurmanız ve ardından ağızlıktan bir nefes çekmeniz ve lezzet dolu buharın tadını çıkarmanız yeterlidir. Herhangi bir şeyi basılı tutmanız veya basmanız gerekmez. Ek olarak, e-sigara bir LED göstergesi ile donatılmıştır, böylece her zaman pil durumu ve ne zaman şarj edilmesi gerektiği hakkında bir genel bakışa sahip olursunuz. Ve elbette, güvenli kullanım ve vaping için önemli korumalar da var.

solus 2 kartus

Pile ek olarak, pakette plastik bir bölme de bulacaksınız. E-likit ile doldurulur, ağızlık görevi görür ve aynı zamanda içine bir ısıtma başlığı yerleştirilmiştir. 0,9Ω dirence sahip modern bir örgü bobine sahiptir, bu da e-sıvının sadece eşit değil, aynı zamanda anında buharlaşmasını da sağlar. Gevşek ağız-akciğer vuruşları veya kısıtlı doğrudan akciğer buharı için idealdir. Bölmenin hacmi 2,5 ml'ye kadar olup, doldurma için silikon bir kapağın arkasına gizlenmiş yan açıklık kullanılmaktadır. Pod, pilin içine kayar ve mıknatıslarla tutar. Aşınması durumunda, tüm bölmeyi değiştirmeniz yeterlidir.

Paket İçeriği

Smok Solus 2 Vape Cihazı
0.9 Ohm Smok Solus Kartuş
USB-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu