Smok IGEE A1 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 395 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 395 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 7.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Üst dolgu tasarımından yararlanan sızdırmaz deneyim, 650 mAh dahili pil ile geliyor.

Daha Fazla Detaylar

790.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Smok

 
Açıklama

IGEE A1 Pod piyasaya sürülmesiyle, heyecanlar üç şekilde ortaya çıkıyor, üst dolgu tasarımından yararlanan sızdırmaz deneyim, 650 mAh dahili pilde somutlaşan güç ve sağlam alüminyum alaşımlı gövdede yansıyan güzellik. Ve iki hava akımı seçeneği, yani ister sıkı ister hafif bir içerik tadı yakalayabilirsiniz. Yenilik, vaping deneyimini değiştirmeye devam ediyor!

Pil bölümüne takılan kartuş 2 mL kapasiteye sahiptir ve ağızlığın çıkarılmasını ve bir likit portunun açığa çıkarılmasını içeren bir üstten doldurma yöntemiyle kolayca yeniden doldurulur. Kartuşun içindeki entegre bir 0.9ohm coil, pürüzsüz bir lezzet üreten ve kesinlikle sızdırmaz olan dengeli likit atomizasyonu ile sonuçlanır.

Uyumlu Kartuş

Smok IGEE A1 Kartuş

igee a1 pod renkler

Cihazın ön tarafında bulunan bir LED göstergesi, cihazın gerçek zamanlı durumu hakkında sizi bilgilendirmek için çalışır

İçindeki 650mAh pil, kendinizi yenilemek için bir nefes alsanız da, güçlendirilmiş bir buhar deneyimine eşlik eder veya IGEE A1 ile boş zamanınızın tadını çıkarın.

Simetrik olarak dağıtılmış iki hava girişi, daha fazla havanın girmesine izin verir, kaybederken kendinizi sarhoş edici bir tada daldırmayı geliştirmek için daha iyidir.

Sızdırmazlık deneyimi önemlidir. Yeni tasarım, doldurma portunu kartuşun altından üste, size temiz ve endişesiz bir buhar sağlar.

IGEE A1 Kit, 14W çıkışlı ve Type-C şarjlı dahili 650mAh pil ile çalışır. Değişken dört renk ile tek LED göstergesi ile tasarlanmış, cihazın gerçek zamanlı durumunu size net bir şekilde gösterebilir. Çift taraflı hava akımı size sarhoş edici bir tat da getirebilir. IGEE Meshed 0.9Ω Kartuş için uygun olan IGEE A1, size daha hızlı ısıtma, daha dolgun atomizasyon ve nihai lezzet getirebilir. Ayrıca 2 ml e-likit kapasitesi, kolay doldurma sistemi ve sızdırmaz teknolojiye sahiptir. Çocuk kilidi tasarımı ile size sorunsuz bir kullanım sağlayacaktır.

igee a1 pod kutu içeriği

Paket İçeriği

1 x IGEE A1 Pod (650mAh)
2 x IGEE Meshed 0.9Ω Kartuş (2ml)
1 x Type-C Kablo
1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu