Smok NOVO 5 Pod 30w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 737 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 737 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 14.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Novo 5, MTL (Ağızdan Akciğere) solumaya olanak tanıyan bir buhar miktarı oluşturur.

Daha Fazla Detaylar

1,475.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Smok

 
Açıklama

Smok Novo 5 pod vape kiti, kompakt bir yapıyı kullanıcı dostu bir tasarımla birleştirerek yeni başlayanlar için ideal bir seçim veya deneyimli vapers için daha taşınabilir bir seçenek haline getirir. Boyut olarak küçük olsa da, uzun vaping seanslarını destekleyecek güçlü bir 900mAh dahili bataryaya sahiptir. Kitin güç çıkışı maksimum 30W'a kadar artırılabilir ve azaltılabilir, böylece mükemmel vape'inizi deneyebilir ve bulabilirsiniz. Her kit, başlamanıza yardımcı olmak için seçtiğiniz bir likit ile eşleştirebileceğiniz iki adet yeniden doldurulabilir 2ml Novo 5 kartuş içerir.

 

Uyumlu Kartuş  >  Smok Novo 5 Kartuş

 

novo 5 pod renkler

Özellikler

Yeni Başlayan Dostu
900mAh Dahili Pil
30W Değişken Çıkış
MTL Vaping
2ml Yeniden Doldurulabilir Kartuşlar
Dahili Mesh Coiller
50/50 & Yüksek PG Likit ile Uyumlu

Sigara hissini taklit etmek için tasarlanan Novo 5, MTL (Ağızdan Akciğere) solumaya olanak tanıyan gizli bir buhar miktarı oluşturur. Size uygun bir buhar seviyesi için watt değerini ayarlayabilirsiniz. Bu kitin kullanımı çok kolaydır, çünkü karmaşık menü sistemlerinde gezinmek zorunda kalmazsınız, bunun yerine tüm bilgiler küçük ekranda net bir şekilde görüntülenir. Uzun ömürlü pil ve şık tasarım, hareket halindeyken elektronik sigara içmek için ideal olduğu anlamına gelir ve zamanı geldiğinde, USB-C şarj kablosu cihazı hızlı bir şekilde tamamen şarj edecektir.

smok novo 5 pod

Birlikte verilen Novo 5 kartuşları 2 ml'ye kadar likit alabilir ve basit üstten doldurma tasarımı sayesinde yeniden doldurulması kolaydır. Doldurmak için cihazınızdan çıkarmanıza bile gerek yoktur. Podların içine yerleştirilmiş 0,7 Ohm mesh LP1 coiller daha hızlı bir şekilde daha fazla likit ısıtır, lezzeti artırır ve bunları değiştirme konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Likitten bahsetmişken, bu kiti 50/50 veya daha yüksek PG seçeneği ile eşleştirmenizi öneririz.

 

Kutu İçeriği

1 X NOVO 5 POD
2 X NOVO 5 MESHED 0.7Ω MTL KARTUŞ
1 X TYPE-C KABLO
1 X KULLANIM KILAVUZU

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu