Smok Novo 2C Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 425 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 425 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 8.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

850.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Smok

 
Açıklama

Smok Novo ailesinin bir diğer üyesini karşılayan Smok Novo 2C Pod Kit. Çok az bakım gerektiren veya hiç bakım gerektirmeyen harika bir Ağızdan Akciğere cihazı. Bölmeyi ateşlemek anlamına gelen düğmesiz bir tasarıma sahip, sadece nefes alırsınız ve otomatik çekme teknolojisi cihazı sizin için ateşler.

Tek şarjla 24 saate kadar dayanabilen dahili 800mAh pil ile çalışır. Bittiğinde, sağlanan USB-C kablosunu kullanın ve yaklaşık 30 dakika içinde tamamen şarj olacaksınız. Pil durumunuzu göstermek için vape yaptığınızda LED ışık göstergesi farklı renklerde yanacaktır. Kırmızı, %30 veya altı, mavi, %30-70 ve yeşil, %70 veya üstü anlamına gelir. Kit tamamen şarj olduğunda sabit bir yeşil ışık yanacaktır.

Kit, lezzetli bir sigara benzeri vaping deneyimi elde etmenize yardımcı olmak için dahili örgü bobinlere sahip Smok Novo 2X Pod'larla birlikte gelir. Üstten doldurma teknolojisine sahiptirler, bu da doldurma portunu ortaya çıkarmak için ağızlığı çıkarmanız gerektiği anlamına gelir. Her kartuş 2 ml likit alır ve en iyi sonuçlar için %50 VG likit kullanmanızı öneririz. Novo/Novo 2 Pod'lar ile de uyumludur.

novo 2c pod

Kutuda ne var?

1 x Smok Novo 2C Pod
1 x Smok Novo 2X Kartuş Mesh 0,8Ω MTL
1 x Kordon
1 x C Tipi Kablo
1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu