Tugboat Ultra 6000 Watermelon Bubble Gum Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 197 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 197 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 3.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


153PMT1653

Yeni ürün

Karpuz, Sakız

Daha Fazla Detaylar

395.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Tugboat

 
Açıklama

Tugboat Ultra 6000 Tek Kullanımlık Pod Watermelon Bubble Gum

Tugboat Ultra Tek Kullanımlık Vape Cihazı, ağızdan akciğere elektronik sigaralar (sigara hissi) için tek kullanımlık bir pod cihazıdır. Önceden doldurulmuş salt nic e-likit ile Tugboat Vape, taşınabilirlik ve kullanım kolaylığı için kolay bir vape getiriyor. E-sıvı tamamen tüketilene kadar şarjını kaybetmemesi garanti edilen tam şarjlı bir pil ile birlikte gelir.

 

Aroma İçeriği : Karpuz, Sakız

 

Hacimce nikotin: %5,0 = 50mg
6000 Puf Yaklaşık
Beraberlik ile etkinleştirilen tek kullanımlık pod
MTL elektronik sigara için en iyisi
Önceden doldurulmuş SaltNic e-likit
Miktar: 1 adet/paket

Özlü ve kullanışlı tasarımın yanı sıra, tüm koleksiyonlardaki Römorkör buharları, geniş bir tat paleti işlevi görür. Bunların arasında meyvemsi, dut ve taze notalara sahip geleneksel ve benzersiz karışımlar ve tütün dumanı bilenler için birinci sınıf tütün çeşitlerinin aromasına sahip modalar var. Römorkör ürünleri arasında aletinizi test etmekten ve aramaktan korkmayın.

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu