Uwell Popreel N1 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 545 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 545 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 10.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

Uwell Popreel N1 Pod Sistemi Kiti, elmas desenli mat kaplamalı PCTG、PC+ABS'den yapılmıştır, parmak izi olmadan en iyi tutuş. Çekmeyle etkinleştirilen bir ateşleme mekanizmasıyla çalışan Popreel N1 Pod Sisteminin kullanımı kolaydır ve harika bir ektir.

Daha Fazla Detaylar

1,090.00 TL

- +

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Popreel N1 Pod Kit, tüm gün vapingi desteklemek için 520mAh dahili pil ile çalışır. Uwell Popreel N1, şeffaf kartuşla eşleştirilmiştir, e-likit seviyesini net bir şekilde gösterir. Popreel N1 kartuşu, en iyi lezzet için Pro-FOCS teknolojisine sahip FeCrAI UN2 Meshed-H 1.2Ω coil ile uyumludur. Uwell Popreel N1 Pod Sistemi Kiti, elmas desenli mat kaplamalı PCTG、PC+ABS'den yapılmıştır, parmak izi olmadan en iyi tutuş. Çekmeyle etkinleştirilen bir ateşleme mekanizmasıyla çalışan Popreel N1 Pod Sisteminin kullanımı kolaydır ve herhangi bir koleksiyona harika bir ektir.

Uyumlu Kartuş > Uwell Popreel N1 Kartuş

uwell popreel pod renkler

-Dahili 520mah pil, tam gün dayanacak

-Şeffaf kartuş, e-likiti kolayca izleyin

-Pro-FOCS teknolojisi

-Manyetik kartuş

- Çakmaktan daha hafif

- Elmas desenli mat kaplama

- Parmak izi olmadan en iyi tutuşu sağlamak için benzersiz kaplama

popreel n1 pod dokunuş

Kitinize başlamak çok kolaydır, kapsülünüz doldurulup cihazınıza yerleştirildikten sonra, vape yapmak için ağızlıktan nefes almanız yeterlidir. Popreel'in gizli buhar üretimi ile birleşen bu nefes alma aktivasyonu, bir sigaraya daha yakın hissettirdiği anlamına gelir. Dahili bir LED, pil ömrü göstergesi görevi görür, böylece tam olarak ne kadar şarj kaldığını bilirsiniz; Uwell, tek bir şarjla bir güne kadar vaping almanızı önerir. Popreel N1, Uwell Yearn Neat 2 kartuşlarıyla de uyumludur.

Uwell N1 kartuşları, Uwell'in kendi Pro-FOCS teknolojisine sahip yerleşik bir 1.2 Ohm coili içerir; bu coil, yaşam döngüsü boyunca tutarlı bir E-likit tadı sağlayan pamuk ve telin kalitesini koruyarak coilin verimli bir şekilde ısınmasını sağlar. Coilin sonunda değiştirilmesi gerektiğinde, bakımı azaltmak yerine tüm bölmeyi değiştirebilirsiniz. Yandan doldurma portu, kartuşunuzu doldurmayı çok kolaylaştırır ve e-likit söz konusu olduğunda, bu kartuşları geniş bir 50/50 ve yüksek PG e-likit yelpazesi ile kullanabilirsiniz.

popreel n1 kartuş bağlantısı

Kutu İçeriği

1 x Popreel N1 Pod

1 x 1.2Ω Popreel N1 Pod Kartuş

1 x Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu