Uwell Kalmia Pod Kit 13W

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 424 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 424 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 8.48 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

849.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Kalmia Pod, dudaklara tam oturan, kompakt, el tipi ve şık bir tasarıma sahiptir. 400 mAh entegre pil barındıran ve maksimum 13 W çıkış yakalayan bu cihaz, 1,6 ml'ye kadar salt nikotin veya serbest bazlı e-likit kullanabilir. FeCrAl UN2 Meshed-H 1.2ohm coili, MTL içiminde çok önemli bir rol oynar ve patentli Pro-FOCS teknolojisi, lezzetli buharı elde edebilir ve geri yükleyebilir. Pod doğrudan cihazın içine düşer ve manyetik olarak sabitlenir. Ustaca gradyanlar ve çiçek şeklindeki LED göstergesi, pil seviyesini kontrol etmenizi sağlar. Çekmeyle etkinleştirilen bir ateşleme mekanizması aracılığıyla size zahmetsiz bir buhar verir. Avuç içi boyutundaki görünümü ile kolayca cebinize girer ve vururken avucunuzun içinde gizlenebilir, bu muhtemelen en gizli buharcıları bile tatmin edecektir.

Uyumlu Kartuş

Uwell Kalmia Kartuş

Uwell kalmia renkleri

Uwell Kalmia pod kiti, kullanımı kolay kullanışlı bir cihaz isteyenler için idealdir. Dahili 400 mAh pile sahiptir, böylece ekstra pil veya harici şarj satın alma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Ayrıca, gerçek bir MTL (Ağızdan Akciğere) soluma sağlayan, birlikte verilen 1,6 ml'lik yeniden doldurulabilir Kalmia kartuşun içine yerleştirilmiş bir 1,2 Ohm mesh coili vardır.

kalmia pod

Özellikler

MTL Pod Kiti
400mAh Dahili Batarya
Nefes Aktivasyonu
1.6ml Doldurulabilir Kartuş
Dahili Coil Sistemi

Kalmia pod kiti ile, inhale aktivasyon teknolojisine sahip olduğu için garip düğmeler veya karmaşık menü sistemleri hakkında endişelenmenize gerek yok. Bu, kitinizi etkinleştirmek için yalnızca ağızlıktan nefes almanız gerektiği anlamına gelir. Bunu yaptığınızda, belirli bir miktarda buhar içeren bir MTL nefesi oluşturacak ve bir sigaraya benzer bir his verecektir.

Her Kalmia kartuşun yanında bir silikon tıpa bulunur, bu nedenle kitinizi doldurmak kolaydır. Tek yapmanız gereken podunuzu cihazdan çıkarmak ve tıpayı çekerek e-likit girişini ortaya çıkarmak. Ayrıca, bobinin ağ yapısı e-likiti daha hızlı ısıtır ve daha yoğun bir lezzet sunar. En iyi sonuçlar için bu kiti 50/50 veya yüksek PG e-sıvı ile kullanmanızı öneririz.

kalmia pod ünite

Kutu İçeriği

1 x Uwell Kalmia Pod
2 x Uwell Kalmia Bölmesi
1 x USB-C Şarj Kablosu
1 x Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu