Uwell Popreel PK1 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 359 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 359 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 7.18 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

719.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Popreel PK1 Pod, taşınabilir ve cep boyutunda bir şey arayanlar için mükemmel bir cihazdır. POPREEL PK1 Pod Cihazı, daha fazla dayanıklılık sağlamak için çift katmanlı bir tasarıma, 400 mAh pile ve 3 yönlü bir pencere sağlamak üzere yeniden tasarlanmış 2 ml'lik yeniden doldurulabilir bir kartuşa (ne kadar likit kaldığını net bir şekilde görmenizi sağlamak için) sahip, size birinci sınıf bir vaping deneyimi sunar.

Popreel PK1 ayrıca, vaping yaparken en iyi tadı almanızı sağlamak için Uwell'in özel Pro-FOCS lezzet ayarlama teknolojisine sahiptir.

> Uyumlu Kartuş

Uwell Popreel PK1 Kartuş

uwell pk1 pod renkler

Uwell Popreel PK1 vape kiti, kullanımı basit bir şey isteyen buharcılar için kibrit kutusu tarzı bir vape kitidir. 520mAh pil ile çalışan Popreel PK1, MTL (Ağızdan Akciğere) vaping için ideal olan 13W'a kadar güç üretir. Bu kit bir adet 1.2 Ohm Popreel P1 kartuş içerir, yani istediğiniz e-likit ve vape seçiminizi hemen eklemek için ihtiyacınız olan her şeye sahip olacaksınız.

Pod Vape Kiti
520mAh Pil
MTL Vaping
Mesh Coiller
Nefes Aktivasyonu

popreel pk1 pod

Bu düğmesiz kit, vape için çok daha basit bir yol sağlar. Bunun nedeni, tek yapmanız gereken onu etkinleştirmek için ağızlıktan nefes almaktır. Bunu yaptığınızda, Popreel PK1, bir MTL nefesi ve sigara benzeri bir his için gizli miktarlarda buhar üretecektir. 13W'lık sabit bir güç çıkışı sunacak, bu da her nefeste tutarlı bir vape yaşayacağınız anlamına geliyor.

Popreel P1 yeniden doldurulabilir kartuşlarda 1.2 Ohm dahili mesh coil bulunur, bu da daha fazla e-likitin buharlaştığı ve daha karmaşık lezzet notalarının kilidinin açıldığı anlamına gelir. Bu bölmelerin doldurulması da kolaydır. Alttaki doldurma portunu ortaya çıkarmak için ağızlığı çıkarmanız yeterlidir. En iyi sonuçlar için, bu kit ile %50 PG veya daha yüksek bir e-likit kullanmanızı öneririz.

pk1 pod kutu içeriği

Paket İçeriği

1 x Popreel PK1 Pod Sistemi
1 x Popreel PK1 Kartuş 1.2ohm
1 x Drip Tip
1 x Kullanım Kılavuzu
1 x Silikon Kordon

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu