Uwell WHIRL S2 Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 345 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 345 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 6.90 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


055PMT1528

Yeni ürün

690.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Whirl S2, sadelik ve stil sunan bir pod kitidir. Yalnızca temel özelliklerle kolay bir kullanıcı deneyimini tercih eden yeni ve deneyimli gazeteler için ideal olan bu kit, şık bir tasarıma sahiptir ve 900mAh pil barındırır. Bir MTL (Ağızdan Akciğere) veya RDTL (Kısıtlı Doğrudan Akciğere) vape oluşturabilen her Whirl S2 kiti, başlamanız için 3.5 ml'lik bir pod tankı ve iki coil içerir.

uwell whirl 2s pod renkleri

MTL ve RDTL Pod Kiti
900mAh Dahili Batarya
Düğme Etkinleştirildi
Doldurulabilir 3,5ml Kartuş
Mesh Yapı Coilleri

Bu kit, cihazı açıp kapatmak ve ayrıca vape yaparken kite güç sağlamak için kullanılabilecek tek bir düğmeye sahiptir. Ne kadar pil kaldığını size bildirecek ve piliniz veya bobinlerinizle ilgili herhangi bir sorun konusunda sizi uyaracak kullanışlı bir LED göstergesi kullanır. Whirl S2 Kiti hem MTL hem de RDTL vape sunacak, bu da bir sigaraya daha yakın hissettiren ve ihtiyatlı bir miktarda buhar oluşturan bir vape veya nefesin daha gevşek hissedildiği ve daha fazla buhar oluşturduğu bir vape arasında seçim yapabileceğiniz anlamına gelir.

Kutuda, pile kolayca girecek 3,5 ml'lik bir kartuş ve biri 1.2 Ohm olan ve bir MTL soluma ve diğer 0.8 Ohm veren ve bir RDTL vape oluşturan iki farklı coil bulacaksınız. Bu coilleri 50/50 ve yüksek PG e-likitle eşleştirmenizi öneririz. Daha yumuşak bir buhar için bölmeyi daha hafif bir boğaz vuruşu sağlayacak salt nikotin e-likitle doldurabilirsiniz.

Paket İçeriği

Uwell Whirl S2 Pod
Uwell Whirl S2 Pod Kartuş
Uwell Meshed Whirls S2 Whirl S2 1.2 Ohm Coil
Uwell Meshed Whirls S2 Whirl S2 0.8 Ohm Coil
2 X Whirl S2 Fiber Ağızlık
Kullanım kılavuzu

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu