Uwell Cravat Pod

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 447 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 447 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 8.94 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

895.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Cravat Pod Sistemi, birinci sınıf tadı ile UWELL'in en ince ürünüdür. 9 mm gövde ve 20 gr ağırlık, CRAVAT'ı günlük hayatta harika bir yol arkadaşı haline getirir. Kullanıcılar ceplerinde veya çantalarında herhangi bir şişkinlik olmadan her yere götürebilirler. Metal dokusu zarafet ve tutuş rahatlığı sağladığı için ellerine almak da isteyebilirler.

 

Uyumlu Kartuş  >  Uwell Cravat Kartuş

 

Uwell Cravat bir e-sigara görevi görür. Ekonomik ve pratik üstünlüklere sahiptir. Karmaşık işlevleri keser, ancak müşterilere uygun fiyat ve mükemmel lezzet verebilmek için lezzet restorasyonuna odaklanır. Özellikle tek kullanımlık ürünlerle kıyaslandığında uzun süreli kullanımlarda maliyet avantajı daha belirgindir. Kullanıcılar, pod sistemini atmak yerine en sevdikleri e-likit ile doldurabilir ve kartuşuu değiştirebilir.

cravat pod renkler

Net Ağırlık: 20,5 gr
E-likit Kapasitesi: 1.5 ml
Çıkış Gücü: Maksimum 9 W
Pil Kapasitesi: 300 mAh
Kartuş Spesifikasyonu: FeCrAl Meshed-H 1.2 Ω CRAVAT Kartuş

Uwell Cravat pod kiti, gizli bir MTL (Ağızdan Akciğere) vape oluşturan bir cihaz arayanlar için basit ve hafif bir seçenektir. Bu kit, yalnızca 20,5 g ağırlığında ve yalnızca 9 mm kalınlığında 300 mAh pile sahiptir ve bu da onu en küçük doldurulabilir vape kitlerinden biri yapar. Cravat vape kiti, az miktarda buhar üreten ve lezzet üretimini iyileştiren yeniden doldurulabilir bir mesh coil kartuşu içerir.

Bu kompakt kit, düğmesiz bir tasarıma ve nefes alma aktivasyonuna sahiptir; bu, vapinge başlamak için yalnızca ağızlığa üflemeniz gerektiği anlamına gelir. Bu kit, ne kadar pilinizin kaldığını size bildiren ve aynı zamanda podunuzu ne zaman değiştirmeniz gerektiğini bildiren bir LED göstergesine sahiptir. Uwell Cravat kitinde bir USB-C şarj bağlantı noktası vardır, bu da hızlı bir şekilde şarj olduğu anlamına gelir, böylece vapinge daha erken dönebilirsiniz.

cravat pod

Bu kitin içerdiği yeniden doldurulabilir kartuşun içinde bir mesh coili vardır, bu da vape yaptığınızda, geliştirilmiş bir lezzet veren coil ile daha fazla e-likitin temas halinde olduğu anlamına gelir. Bu, %50 PG ve daha yüksek e-likitler için ideal olan 1.2 Ohm'luk bir kartuştur veya daha hafif bir boğaz vuruşu arıyorsanız, daha yumuşak bir buhar için bu kiti bir salt nikotin karışımıyla eşleştirebilirsiniz.

İçindekiler

1* Uwell CRAVAT Pod
1* FeCrAl Meshed-H 1.2 Ω CRAVAT Doldurulabilir Kartuş
1* Type-C Şarj Kablosu
1* Kullanım Kılavuzu

 
Soru Cevap (1)
Müşteri Yasin musalli | 2023-09-09 19:54:37

Bu ürünü yeni aldım sadece usb kablosu var
Buna telefon şarj adaptörü takınca bir sorun olur mu?

Müşteri Hizmetleri

Herhangi bir usb adaptör ile şarj edebilirsiniz.

Sayfa: 1

Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Bu ürünü alan müşteriler bunlarıda aldılar:

Menu