Uwell Sculptor Pod 11w

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 437 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 437 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 8.74 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


Yeni ürün

875.00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

Marka: Uwell

 
Açıklama

Uwell Sculptor vape pod kiti, kullanımı kolay kompakt bir seçenektir. Hem yeni hem de tecrübeli buharcılar için tavsiye edilir, bir MTL (Ağızdan Akciğere) vape sunar ve yerleşik bir 370mAh pil ile çalışır. Ayrıca, ayarlanabilir 5-11W güç aralığı sayesinde, kiti size uygun bir vape verecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Her kit, başlamanıza yardımcı olacak yerleşik coillere sahip iki doldurulabilir Sculptor bölmesiyle birlikte gelir.

Uwell sculptor pod renkler

Acemi Dostu
Dahili 370mAh Pil
5-11W Güç Aralığı
Fazla Mesai, Alçak Gerilim ve Kısa Devre Korumaları
Nefes Aktivasyonu
MTL Vaping
Yan Dolgu
2ml Doldurulabilir Kartuşlar

Hiçbir düğme veya menü ekranı içermeyen Sculptor, daha önce hiç elektronik sigara içmemiş olsanız bile başlamak kolaydır. Sadece ağızlıktan nefes alarak vaping yapmaya başlayabilirsiniz. Bu nefes alma aktivasyonu ve kitin oluşturduğu az miktarda buhar, Heykeltıraş'ın bir sigara hissini taklit eden bir MTL nefes almasına izin verdiği anlamına gelir. Aynı zamanda, örgü bobinler daha fazla e-sıvıyı daha hızlı ısıtarak daha iyi bir lezzet yaratır. Bu kit ayrıca düşük voltajlara ve kısa devrelere karşı koruma da dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliği sunar.

Yeniden doldurulması kolay ve seçtiğiniz e-likitten 2 ml'ye kadar tutabilen Sculptor kartuşları yandan doldurulur. Bu, podunuzu daha az dağınıklıkla doldurabileceğiniz anlamına gelir. Kafes coiller bölmelerin içine yerleştirilmiştir, bunun yerine tüm bölmeyi değiştirebildiğiniz için küçük bobin değişikliklerine olan ihtiyacı ortadan kaldırır. 1.2 Ohm dirence sahiptirler, bu nedenle doldurma zamanı geldiğinde, en iyi sonuçlar için 50/50 e-likit veya daha yüksek bir PG seçeneği öneriyoruz - güzel salt likit de popüler bir seçimdir.

Paket İçeriği
1 x Sculptor Pod
2 x Meshed-H 1.2 Ω Sculptor Kartuş
1 x Type-C Şarj Kablosu
1 x Kullanım Kılavuzu
1 x Kolye

 
Soru Cevap (0)

Şu anda müşteri sorusu yok.


Sorunuz ekibimize başarıyla gönderildi. Soru için teşekkürler!
Zorunlu*
Formu Gizle

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menu